GNTM: Αποχώρηση "βόμβα" από το ριάλιτι! Αυτό το πρόσωπο δε θα βρίσκεται στη νέα σεζόν!

Έσκασε μόλις τώρα!

GNTM: Αποχώρηση

Έσκασε μία αποχώρηση σκέτη "βόμβα" από το δημοφιλές ριάλιτι του Star, GNTM! Αυτό είναι το πρόσωπο που δυστυχώς δε θα βρίσκεται στο show με την έναρξη της νέας σεζόν!

Ακόμα δεν πρόλαβε να τελειώσει το φετινό show και ήδη έγινε γνωστή η αποχώρηση ενός πολύ σημαντικού προσώπου, το οποίο θα αλλάξει εντελώς την εικόνα του ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναμένεται να μην είναι στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι στην επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε πως έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό και πολλές φήμες για την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι.

Ο λόγος μάλιστα της αποχώρησής της, έχει να κάνει με την Βίκυ Καγιά!

«Την απομακρύνουν από το Star. Επειδή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο για συνεργασία με μια εταιρεία, η οποία αποχώρησε από συνεργασία με την Βίκυ Καγιά, εκεί υπάρχει ένα κόνφλικτ. Η Βίκυ Καγιά έχει μεγάλη δύναμη μέσα στο Star. Μπορεί να είναι και ότι η Έλενα Χριστοπούλου μανατζάρει την Ηλιάνα» αναφέρθηκε στην εκπομπή.

«Βόμβα»: Παίκτρια του φετινού GNTM με δική της εκπομπή στο Open!

Είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» με παίκτρια του GNTM που φέρεται να αναλαμβάνει δική της εκπομπή στο Open.

Ο λόγος για μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες την Ασημίνα Χαρίτου.

Ασημίνα GNTM

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, το μοντέλο βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για αναλάβει μια δική της εκπομπή. Όπως φαίνεται η δημοσιότητα που πήρε από το ριάλιτι, της άνοιξε νέους ορίζοντες μετά την αποχώρηση της.

Εντωμεταξύ δείτε και ποιος άλλος φεύγει από το GNTM και πάει στο My style rocks.

«Βόμβα»: Παίκτρια του GNTM θα συμμετέχει στο My Style Rocks!

Είδηση «βόμβα» με παίκτρια του GNTM που θα συμμετέχει στον νέο κύκλο του My Style Rocks.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» μια παίκτρια και όχι απλά παίκτρια από τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού «φλερτάρει» με το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ.

Ο λόγος για την νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν, η οποία όπως όλα δείχνουν θα συμμετέχει ως παίκτρια στον νέο κύκλο του My Style Rocks.

Η νικήτρια του GNTM, απείχε λίγο καιρό από την τηλεόραση και όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα να επιστρέψει.

Εντωμεταξύ ακόμα ένα πρόσωπο από το GNTM θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού