GNTM: Το άγνωστο δράμα της Άννας Μαρίας! Έχασε τον πατέρα της όταν ήταν μικρή

Μεγάλωσε μόνο με την μητέρα της!

GNTM: Το άγνωστο δράμα της Άννας Μαρίας! Έχασε τον πατέρα της όταν ήταν μικρή

Το άγνωστο δράμα της Άννας Μαρίας από τo GNTM ότι έχασε τον πατέρα της όταν μικρή σε τροχαίο αποκάλυψαν στην εκπομπή Happy Day.

Συγκεκριμένα η Κρίστι Κρανά μίλησε για τη ζωή της Άννας Μαρίας και αποκάλυψε το άγνωστο δράμα της 18χρονης

«Την Άννα Μαρία την είχα στη σχολή από 14.5 χρονών. Το ύψος το είχε. Είναι 1.77 με πολύ ωραίο δέρμα. Είχε κάνει αρκετές επιδείξεις, αρκετές φωτογραφίσεις. Ήταν και πολύ καλή μαθήτρια μπήκε στο Πανεπιστήμιο, στο Καποδιστριακό.

Πάντα ήταν ένα κοριτσάκι χαμηλών τόνων. Πάντα δεν της άρεσε να μιλάει άσχημα για τις άλλες. Βοηθούσε. Άλλαξε λίγο στα τελευταία επεισόδια, λόγω πίεσης. Μεγάλωσε με τη μητέρα της. Τον πατέρα της τον έχασε σε τροχαίο όταν ήταν μικρό κοριτσάκι. Η μαμά της είναι σχεδιάστρια μόδας» είπε.

Εντωμεταξύ δείτε την αμηχανία του νυν συντρόφου της Κάτιας, όταν έβλεπε τον τελικό και την πρόταση γάμου του πρώην της

GNTM: Η Άννα Μαρία αποκαλύπτει τον λόγο που έκλαψε όταν είδε τον σύντροφο της!

Η Άννα Μαρία αποκάλυψε μετά το τέλος του GNTM τον λόγο που έκλαψε όταν είδε τον σύντροφο της Τάσο.

Στην τρίτη δοκιμασία του ριάλιτι μόδας του Star, τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν με τους συντρόφους τους, τους οποίους είχαν να τους δουν έξι μήνες.

H Άννα Μαρία μόλις είδε τον Τάσο, ξέσπασε σε κλάματα και σκέφτηκε να αποχωρήσει, ωστόσο η Βίκυ Καγιά την παρακαλούσε να το ξανασκεφτεί.

Στις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου η νικήτρια του GNTM, αποκάλυψε τον λόγο που έβαλε τα κλάματα όταν είδε τον αγαπημένο της.

«Είχαμε έξι μήνες να δούμε τους συντρόφους μας. Έκλαιγα γιατί είχα να τον δω πάρα πολύ καιρό και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Εκείνη τη στιγμή απλά ήθελα να φύγω» είπε.


.

TAGS