GNTM: Δεν πάει το μυαλό σας ποια από τις 3 παίκτριες του τελικού σπουδάζει θεολογία!

Ο λόγος για...

GNTM: Δεν πάει το μυαλό σας ποια από τις 3 παίκτριες του τελικού σπουδάζει θεολογία!

Δεν φαντάζεστε ποια από τις 3 παίκτριες του τελικού του GNTM σπουδάζει θεολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Η μικρή της παρέας, πήγε στις audition λίγες μόνο μέρες αφού είχε δώσει πανελλήνιες εξετάσεις.

Όσο λοιπόν εκείνη μπήκε στο παιχνίδι, τα αποτελέσματα βγήκαν και το μοντέλο πέρασε σε αυτή την σχολή.

Μάλιστα η μητέρα της ζήτησε να παρακολουθεί την σχολή της και να μην αφήνει.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν λίγο, έγινε γνωστή η είδηση για την αποχώρηση ενός κομβικού προσώπου από το GNTM!

GNTM: Η Μαρία μίλησε ανοιχτά για τις κακίες της Άννας Μαρίας και της Κέισι - «Με πλήγωσαν»!

Η Μαρία από το GNTM μίλησε ανοιχτά για τις κακίες που άκουσε μέσα στο παιχνίδι από την Άννα Μαρία και την Κέισι. «Με πλήγωσαν», είπε μεταξύ άλλων.

Έχοντας αποχωρήσει από το ριάλιτι επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλοντας να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Συγκεκριμένα, πριν της ανακοινώσουν πως εκείνη φεύγει από το σπίτι λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, άκουσε άσχημα λόγια από τις φίλες της.

«Όσο για τα λόγια που είπαν η Κέισι και η Άννα Μαρία για εμένα. Ναι, ήταν πολύ άσχημα αυτά που μου είπαν. Ναι, δεν έπρεπε να τα πούνε αυτά που είπαν, ναι, με πλήγωσαν. Όμως, ποιο είναι το θέμα; Τα κορίτσια αυτά με στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες εκεί μέσα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι περάσαμε όλους αυτούς τους μήνες εκεί μέσα. Και εγώ δεν θα τις διαγράψω από φίλες μου για ένα κακό που κάνανε, ενώ μου έχουν κάνει τόσα καλά. Δεν ξεχνάω όλα τα καλά που μου κάνανε και επιλέγω να κρατήσω αυτά. Εσείς κάντε ό,τι θέλετε. Όμως εγώ δεν μπορώ να κρατήσω κακία σ’ αυτές τις κοπέλες. Και είναι κρίμα να δέχονται τόσο hate για ένα λάθος που κάνανε. Μου έχουν κάνει τόσα καλά, δεν θα τους κρατήσω κακία για ένα πράγμα…», είπε μεταξύ άλλων.

TAGS