GNTM: Παγκόσμιο σκάνδαλο με τον τελικό! Η απάντηση ήρθε απ' ευθείας από Αμερική!

Έγιναν ρεζίλι παγκοσμίως!

GNTM: Παγκόσμιο σκάνδαλο με τον τελικό! Η απάντηση ήρθε απ' ευθείας από Αμερική!

Παγκόσμιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με τον τελικό του GNTM και το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμά του! Η απάντηση για τα όσα έγιναν ήρθε απ' ευθείας από την Αμερική!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το αποτέλεσμα του τελικού έβγαλε δύο νικήτριες, με την Κάτια Ταραμπανκό και την Άννα Μαρία Ηλιάδου να μοιράζονται το έπαθλο.

Μάλιστα οι ίδιες οι νικήτριες αποκάλυψαν πως σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν το αποτέλεσμα του τελικού.

Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν επόμενο ξεσήκωσε το κοινό και τα νέα απ' ότι φαίνεται έφτασαν μέχρι και στα αυτιά της Τάιρα Μπανκς.

Το πασίγνωστο μοντέλο είναι ταυτόχρονα και παρουσιάστρια στο America's Next top Model και θέλησε να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί με τον τελικό στην Ελλάδα.

«Ακούω πολλά για το GNTM. Μπορεί κάποιος (φαν ή άνθρωπος της παραγωγής) να μοιραστεί μαζί μου τι συνέβη; Δεν ελέγχω τις βερσιόν του Top Model σε όλο τον πλανήτη αλλά με ενδιαφέρει να μάθω» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

gntm τελικός

GNTM: Βίκυ Καγιά και Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτουν τι πραγματικά συνέβη με την ψηφοφορία!

Βίκυ Καγιά και Δημήτρης Σκουλός βρέθηκαν στην «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψαν τι πραγματικά συνέβη με την ψηφοφορία χθες το βράδυ στο GNTM.

«Θέλαμε να είναι live και όχι μέσω sms. Λέγαμε όλα θα πάνε καλά καθώς πίσω μας υπάρχει εταιρεία που έχει αναλάβει διεθνή project.

Δεν ήταν κάποιο πρόβλημα που θα μπορούσε να ελένξει κάποιος, όταν έχεις μια μεγάλη εταιρεία πίσω σου.» είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Η Βίκυ Καγιά είπε « Δυστυχώς συνέβη για δεύτερη φορά, δεν είναι κάποιο δικό μας κομμάτι. Εμείς έπρεπε να ελαφρύνουμε το κλίμα».

Από την άλλη τόνισαν πως είναι κάτι θετικό καθώς και τα δυο κορίτσια το άξιζαν.

Να θυμίσουμε επίσης, πως μια ανάσα πριν την πηγή έφτασε και η Μαρία, ωστόσο δεν κατάφερε να πιει νερό.