GNTM: Η Ειρήνη Καζαριάν παίρνει θέση για το αποτέλεσμα του τελικού! «Αυτό που περιμέναμε ήταν...»

Τα είπε όλα!

GNTM: Η Ειρήνη Καζαριάν παίρνει θέση για το αποτέλεσμα του τελικού! «Αυτό που περιμέναμε ήταν...»

Η Ειρήνη Καζαριάν το αποφασίζει και παίρνει επιτέλους θέση για το αποτέλεσμα που σημειώθηκε στο χθεσινό τελικό του GNTM! Η περσινή νικήτρια ξεκαθάρισε πως σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε όλοι!

Το πανέμορφο μοντέλο είχε γευθεί τη νίκη πέρυσι μιας και ήταν η μοναδική νικήτρια του διαγωνισμού. Το αποτέλεσμα του χθεσινού τελικού ωστόσο ήταν αρκετά αμφιλεγόμενο και δεν γινόταν να μην πάρει θέση η περσινή νικήτρια.

Μάλιστα, η χάρη του τελικού του GNTM, έφτασε μέχρι και την Αμερική!

Έτσι η Ειρήνη Καζαριάν έγραψε:

«Να πω ένα μεγάλο μπράβο στις νικήτριες αλλά και σε όλες τις διαγωνιζόμενες. Ξέρω πως δεν είναι τόσο εύκολο όσο γένεται και κυρίως στις φιναλίστ. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μια νίκη όμως με αυτό που συνέβη καταλαβαίνουμε πως θα είναι όλες νικήτριες αλληλέγγυα, no matter what. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Και πολλά συγχαρητήρια σε όλες. Απολαύστε την νίκη σας μωρά. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας» έγραψε μέσω του Instagram της.

καζαριάν τελικός

Ειρήνη Καζαριάν: Το δημόσιο μήνυμα για το GNTM! Η φωτογραφία της έφερε αναμνήσεις...

Ένα δημόσιο μήνυμα για το GNTM έστειλε η Ειρήνη Καζαριάν και έφερε αναμνήσεις από τον πρώτο κύκλο όπου βγήκε νικήτρια.

Ήταν η κοπέλα που εντυπωσίασε τους κριτές στην αρχή με την εξωτερική της εμφάνιση, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα βγει νικήτρια.

Ειρήνη Καζαριάν: Ξανά στο GNTM το μοντέλο! Σε ποιο ρόλο θα την δούμε;

Με αφορμή τον δεύτερο κύκλο η Ειρήνη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις τελευταίες φωτογραφίσεις της στο παιχνίδι.

Θέλησε με αυτό τον τρόπο να δηλώσειότι της λείπει το ριάλιτι μόδας.

Ειρήνη Καζαριάν gntm