GNTM: Οι πρώην παίκτριες ρίχνουν "καρφιά" για το αποτέλεσμα του τελικού!

"Δικάζουν" την παραγωγή!

GNTM: Οι πρώην παίκτριες ρίχνουν

Οι πρώην παίκτριες δε διστάζουν στιγμή και ρίχνουν ανελέητα "καρφιά" στην παραγωγή του GNTM για το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα του τελικού!

Συγκεκριμένα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η Μικαέλα Φωτιάδη, θέλησαν να πάρουν θέση σχετικά με τα όσα έγιναν στον χθεσινοβραδινό τελικό.

Από τη μεριά της η Γαρυφαλλιά σχολίασε:

«Του χρόνου θα πάμε όλες οι αδερφές μου. Που ξέρετε μπορεί να βγούμε και οι 6. @eirini_kalifoni, @roula_kalifoni, @anna_kalifoni, @natalia_kalifoni, @vasw_kalifoni. GNTM 3 ερχόμαστε» έγραψε θέλοντας να κάνει χιούμορ.

Όσο για την Μικαέλα Φωτιάδη, εκείνη σχολίασε: «Αφού και καλά είχαν ισοπαλία δεν μπορούσε η επιτροπή να αποφασίσει;».

Θυμίζουμε πως το αποτέλεσμα του τελικού σχολίασε μέχρι και η ίδια η Τάιρα Μπανκς!

GNTM: Η Ειρήνη Καζαριάν παίρνει θέση για το αποτέλεσμα του τελικού! «Αυτό που περιμέναμε ήταν...»

Η Ειρήνη Καζαριάν το αποφασίζει και παίρνει επιτέλους θέση για το αποτέλεσμα που σημειώθηκε στο χθεσινό τελικό του GNTM! Η περσινή νικήτρια ξεκαθάρισε πως σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε όλοι!

Το πανέμορφο μοντέλο είχε γευθεί τη νίκη πέρυσι μιας και ήταν η μοναδική νικήτρια του διαγωνισμού. Το αποτέλεσμα του χθεσινού τελικού ωστόσο ήταν αρκετά αμφιλεγόμενο και δεν γινόταν να μην πάρει θέση η περσινή νικήτρια.

Μάλιστα, η χάρη του τελικού του GNTM, έφτασε μέχρι και την Αμερική!

Έτσι η Ειρήνη Καζαριάν έγραψε:

«Να πω ένα μεγάλο μπράβο στις νικήτριες αλλά και σε όλες τις διαγωνιζόμενες. Ξέρω πως δεν είναι τόσο εύκολο όσο γένεται και κυρίως στις φιναλίστ. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μια νίκη όμως με αυτό που συνέβη καταλαβαίνουμε πως θα είναι όλες νικήτριες αλληλέγγυα, no matter what. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Και πολλά συγχαρητήρια σε όλες. Απολαύστε την νίκη σας μωρά. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας» έγραψε μέσω του Instagram της.

καζαριάν τελικός

TAGS