GNTM: Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί ποζάρουν μαζί για τελευταία φορά! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Τρομερό στιγμιότυπο!

GNTM: Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί ποζάρουν μαζί για τελευταία φορά! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Οι δύο αγαπημένες κυρίες του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί, ποζάρουν μαζί στο καμαρίνι τους για τελευταία φορά! Η φωτογραφία τους είναι σκέτο ντοκουμέντο!

Ήταν τα δύο πρόσωπα που ξεχώρισαν στο δημοφιλές ριάλιτι του Star και όχι άδικα. Η Έλενα Χριστοπούλου και η "Ζεν" τους εξέπληξαν όλους με τις επικές τους ατάκες αλλά και τη φροντίδα που έδειξαν προς τα κορίτσια.

Οι δυο τους φυσικά είναι και πολύ καλές φίλες και έτσι σήμερα το πρωί ανέβασε την τελευταία selfie που τράβηξαν μαζί στο καμαρίνι τους και έγραψε:

«Καλημέρα σας! Είναι η τελευταία φωτογραφία από το κοινό μας καμαρίνι! Ζενεβιέβ είσαι το μισό μου»!

Έλενα Χριστοπούλου - Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όπως δεν τις έχετε ξαναδεί! Μεταμορφώθηκαν σε...

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ποζάρουν όπως δεν τις έχετε ξαναδεί! Οι δυο περσόνες του GNTM μεταμορφώθηκαν σε...

Οι δυο γυναίκες αποτελούν χωρίς αμφιβολία, το απόλυτο highlight του GNTM καθώς προσφέρουν άπειρες στιγμές γέλιου τόσο στις συζητήσεις μεταξύ τους όσο και με τα κορίτσια!

Με αφορμή τη χτεσινή φωτογράφιση των κοριτσιών, θέλησαν κι εκείνες να βγάλουν μία ιδιαίτερη φωτογραφία μαζί, ωστόσο η υπόθεση δε σταμάτησε εκεί!

Η Έλενα Χριστοπούλου δημοσίευσε μία αλλοιωμένη βερσιόν της φωτογραφίας τους, στην οποία εκείνη και η Ζενεβιέν έχουν γίνει ηρωίδες cartoon και συγκεκριμένα, η Κρουέλα Ντε Βιλ και η Κακιά Μάγισσα!

«Η Κρουέλα ντε Βιλ είμαι εγώ και δίπλα μου ως Κακιά Μάγισσα η Ζενεβιέρ Μαζαρί. Ο Γρηγόρης Μασούρας τα κατάφερε πάλι!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Χριστοπούλου.

Έλενα Χριστοπούλου: Όλα όσα αποκάλυψε για την Ζενεβιέβ! «Θέλω να την σκοτώσω...»! (Βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου για την Ζενεβιέβ Μαζαρί! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Θέλωα να την σκοτώσω...»!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για το GNTM αλλά και για το μόντελινγκ.

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ στην ίδια και στην art director Ζενεβιέβ Μαζαρί, στα προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι μόδας του Star.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι το άλλο μου μισό, κάποιες φορές θέλω να τη σκοτώσω. Αυτή η ένταση δεν είναι ρόλος, ούτε τύπου ένταση».

GNTM: Η είσοδος της Έλενας Χριστοπούλου στο σπίτι και η «μπηχτή» της σε παίκτρια! (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο: