GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρίας μετά τη νίκη της!

Τα σχόλια "φωτιά" που δέχτηκε!

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρίας μετά τη νίκη της!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, λίγες μέρες μετά τη νίκη της στο δημοφιλές ριάλιτι του Star, GNTM, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, το "Bratis Girl" , ήταν μία από τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού και μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του κοινού από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Δημοσιεύοντας λοιπόν τη φωτογραφία που της χάρισε τέσσερα ατόφια 10αρια στο διαγωνισμό, η Άννα Μαρία θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τη στήριξαν τόσο καιρό.

«Ένα ταξίδι γεμάτο ένταση και εμπειρίες μόλις τελείωσε και τελείωσε πολύ όμορφα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την στήριξη που μου δώσατε. Τα καλύτερα έρχονταιιιιιιιιιιιιιιιι» έγραψε η νικήτρια του GNTM, ενώ κάτω από το post της δέχθηκε σχόλια τόσο από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και από τη Χαρά Παππά.

Μάλιστα, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον τελικό μαζί με την Κάτια, η Άννα Μαρία αποκάλυψε την αντίδραση που είχε όταν άκουσε το αποτέλεσμα.

GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου πέταξε ατάκα "φωτιά" για τη σχέση της με τον Τάσο! «Έχει κι αυτός...»!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, αμέσως μετά το τέλος του GNTM, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και πέταξε μία ατάκα σκέτη "φωτιά" για τη σχέση της με τον Τάσο! «Έχει κι αυτός...»! Τα λόγια της ήταν "καρφιά" !

Το "Bratis Girl" ήταν η μία από τις δύο μεγάλες νικήτριες του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του Star. Σήμερα παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του καναλιού και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον Τάσο, τον οποίο γνωρίσαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

Θυμίζουμε πως η εμφάνιση του αγαπημένου της στον τελικό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media!

Συγκεκριμένα, σχολίασε:

«Ο Τάσος έχει κι αυτός τις δουλειές του. Έχει με την οικογένειά του μάντρα με οικοδομικά υλικά. Θα κάνω κι εγώ τις δουλειές μου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είμαστε μαζί. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα. Δε με ζηλεύει καθόλου. Του φαίνεται λίγο περίεργο που με αναγνωρίζουν στον δρόμο, αλλά είναι λογικό αυτό».