Αδιανόητα «καρφιά» πρώην παίκτριας του GNTM: «Η γνωριμία του Σκουλού με την Κάτια έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα»

«Την είχε προωθήσει για να έρθει στο παιχνίδι»

Αδιανόητα «καρφιά» πρώην παίκτριας του GNTM: «Η γνωριμία του Σκουλού με την Κάτια έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα»

Αδιανόητα «καρφιά» πέταξε πρώην παίκτρια του GNTM για την «γνωριμία του Σκουλού με την Κάτια που έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα».

O λόγος για την Ίλντα Κρόνι που μίλησε στην εκπομπή Happy Day και δεν δίστασε να πει την γνώμη της.

«Η εμπειρία στο GNTM ήταν δύσκολη, αλλά ωραία. Δεν είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα του τελικού, ήταν άδικο για την Κέισι. Έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα η γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού με την Κάτια. Άμα σου αρέσει μια κοπέλα από την αρχή, την έχεις προωθήσει για να έρθει σε αυτό το παιχνίδι, αυτόματα στο μυαλό σου βλέπεις αλλιώς αυτή την κοπέλα. Και πιστεύω ότι αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Από την αρχή είχα δει μεγάλη συμπάθεια. Ξαφνικά στις FF δεν άρεσε ο χαρακτήρας της Μαρτίνας.

Το λένε για να φτιάξουν το προφίλ τους. Μου ζητάνε να τους υπογράψω στα χέρια. Σκάλωσα, αισθάνθηκα άβολα. Ζω δύο χρόνια στην Ινδία. Πήγα για δουλειά και γνώρισα τον σύντροφό μου. Ο σύντροφός μου είναι ηθοποιός του Bollywood. Δεν έχουμε συζητήσει για γάμο με τον σύντροφό μου. Αν παντρευτώ στην Ινδία, θα κρατήσει έξι μέρες. Έτσι είναι οι ινδικοί γάμοι. Στην Ινδία ο σύντροφός μου είναι πολύ διάσημος, όλο μας σταματάνε στο δρόμο για φωτογραφίες», είπε.

Εντωμεταξύ δείτε την σοκαριστική καταγγελία παίκτριας για όσα έπαθε μέσα στο παιχνίδι

GNTM: Το «άδειασμα» στην Μαρία στο Instagram και η αποκάλυψη! «Έχω φάει πολύ κράξιμο...»

Απίστευτο «άδειασμα» έκανε μια follower στην Μαρία από το GNTM για τα κιλά της και εκείνη έκανε αποκάλυψη πως έχει «φάει πολύ κράξιμο» γι'αυτά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες στα social media και στην τελευταία της ανάρτηση δήλωσε πως είναι 47 κιλά και είναι υπερήφανη γι'αυτό.

Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν άρεσε σε μια follower της που αντέδρασε έντονα: «Άσε μας, ρε Μαρία που είσαι περήφανη που είσαι 47 κιλά.. Τέτοιες βλακείες γράφετε και τα βλέπουν κάτι κοριτσάκια που σας θαυμάζουν και αρχίζουν τα υστερικά..».

Από την πλευρά του το μοντέλο απάντησε:

«Θα ήθελα να πω πως έχω φάει πολύ κράξιμο μόνο και μόνο για το ότι είμαι πολύ λεπτή, δεν έχω κάποιο διατροφικό πρόβλημα απλά έτσι είναι ο οργανισμός μου και όσο και να τρώω δεν παχαίνω ...ποτέ δεν θα υποστήριζα τις δίαιτες ή όλα αυτά που κάνουν τα κορίτσια για να αδυνατίσουν...προσπαθώ να παχύνω εδώ και χρονιά...ΑΓΑΠΑΩ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ».

GNTM Μαρία

GNTM τελικός

GNTM αγρότισσα