GNTM: Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Κάτιας με τον νέο της σύντροφο! Που βρέθηκε το ζευγάρι;

Έκαναν μαζί αλλαγή του χρόνου!

GNTM: Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Κάτιας με τον νέο της σύντροφο! Που βρέθηκε το ζευγάρι;

Η Κάτια νικήτρια του GNTM, έχει νέα σχέση και η πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον νέο της σύντροφο είναι γεγονός. Που βρέθηκε το ζευγάρι;

H ίδια είναι ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο και δεν το κρύβει. Ο Γιώργος Λάγιος και το μοντέλο μάλιστα έκαναν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Το ζευγάρι βρέθηκε την παραμονή της πρωτοχρονιάς μαζί με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον Γιώργο Γιγουρτάκη.

Κάτια gntm σύντροφος

Εντωμεταξύ δείτε την αμηχανία του νυν συντρόφου της, όταν έβλεπε τον τελικό και την πρόταση γάμου του πρώην της

GNTM: Η Κάτια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της! «Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή...»

Η Κάτια μετά τον τελικό του GNTM, μίλησε για τον χωρισμό της. «Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή...» είπε.

H ίδια μίλησε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της εξηγώντας τους λόγους που επέλεξε να χωρίσει με τον πρώην σύντροφο της.

«Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη πως θέλαμε να προχωρήσει η ιστορία μεταξύ μας αλλά… Είναι άνθρωπος που αγαπάω. Είναι οικογένειά μου ήδη. Το δαχτυλίδι ήταν ένα δώρο υποστήριξης και ένδειξης αγάπης. Όπως κάνουν μεταξύ τους τα ζευγάρια. Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου. Το ίδιο και αυτός. Οπότε είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι.

Δεν είμαστε πια μαζί. Αυτή τη στιγμή έχω ως στόχο τα επαγγελματικά μου μόνο. Ήταν δική μου επιλογή να μην είμαστε μαζί. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος με τρομερή κατανόηση. Καταλαβαίνει και τη δική μου θέση και πότε πρέπει να κάνει πίσω. Ο Γιάννης με ξέρει. Ξέρει πότε και τι πρέπει να κάνει» είπε.