GNTM: Η επική αντίδραση του συντρόφου της Κέισι όταν του είπε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι! «Θα βαράω το κεφάλι μου»!

Ποια η σχέση της με την Κάτια σήμερα;

GNTM: Η επική αντίδραση του συντρόφου της Κέισι όταν του είπε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι! «Θα βαράω το κεφάλι μου»!

Η Κέισι Μίζιου αποκάλυψε την επική αντίδραση του συντρόφου της όταν του είπε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι, GNTM! Ο ίδιος της είπε χαρακτηριστικά: «Θα βαράω το κεφάλι μου»!

Η καλλονή Κέισι έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star και μάλιστα ήταν μία από τις τρεις φιναλίστ!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στον σύντροφό της και την αντίδραση του όταν του ανακοίνωσε ότι θα μπει στο παιχνίδι, αλλά και ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Κάτια Ταραμπάνκο!

Η Κέισι για την ανακοίνωση της στον Δημήτρη είπε χαρακτηριστικά:

«O Δημήτρης δεν πέταξε και τη σκούφια του όταν έμαθε πως θα πάω στο GNTM. Επειδή πιστεύει πάρα πολύ σε μένα μου είπε «ξέρω ότι θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, γιατί θα πας και θα γυρίσεις μετά από έξι μήνες, αλλά δε μπορώ να σου πω όχι». Όταν τον είδα στο GNTM νόμιζα πως κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν το πίστευα. Κλείσαμε ενάμιση χρόνο μαζί, αλλά έξι μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Είναι σα να ξεκινήσαμε από την αρχή. Σκέφτομαι το μέλλον μου με τον Δημήτρη και μια κοινή πορεία. Το Δημήτρη το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είμαι εγώ καλά ψυχικά, γιατί στην αρχή ήμουν πολύ στρεσαρισμένη».

Ενώ, για την Κάτια είπε:

«Με την Κάτια έχουμε μιλήσει. Εγώ έχω μιλήσει με όλα τα κορίτσια. Δεν είμαστε κολλητές με την Κάτια, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε στον ίδιο χώρο. Θέλοντας ή μη έχουμε ένα κοινό σημείο. Έχουμε βιώσει όλο αυτό μαζί.

Αν με ρωτήσεις τι δε μπορούσα σε μια κοπέλα μέσα στο παιχνίδι, δε θυμάμαι άσχημα πράγματα. Τώρα που είμαι από έξω πιστεύω πως καμία δεν είχε παραξενιές. Απλά μου φαινόντουσαν μέσα. Είναι τρομερό, δε ξέρω πως γίνεται. Σπίτι με την Κάτια ήρθαμε πιο κοντά πολύ πριν το Μιλάνο. Εγώ έχω μιλήσει με όλα τα κορίτσια αρκετά».

Δείτε σχετικά βίντεο:

Δείτε επίσης την ανάρτηση με τον αγαπημένο της που προκάλεσε "πανικό"!

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Κέισι μετά τον αμφιλεγόμενο τελικό!

Η Κέισι Μίζιου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον αμφιλεγόμενο τελικό του GNTM, στην οποία πόζαρε μαζί με τον αγαπημένο της και έστειλε ένα μήνυμα λατρείας!

Η Κέισι ήταν η μεγάλη άτυχη του τελικού αφού ήταν η μόνη από τις τρεις κοπέλες που δε μοιράστηκε το έπαθλο.

Ωστόσο η ψυχολογία της φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί καθόλου μιας και η πανέμορφη φιναλίστ ανέβασε ήδη την πρώτη της φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη και έγραψε:

«Να αγαπάτε και να αγαπιέστε! Μόνο αυτό μετράει»!

κέισι instagram

Θυμίζουμε πως ο μεγάλος τελικός σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με το Star να σπεύδει να απαντήσει σχετικά με το τι συνέβη!

GNTM: Αποκάλυψη! Γάμος για την Κέισι μετά το παιχνίδι;

Αποκάλυψη μετά το GNTM. Η Κέισι και ο σύντροφος της μίλησαν για το ενδεχόμενο ενός γάμου μετά το παιχνίδι.

Μετά τον τελικό η Κέισι και ο σύντροφος της Δημήτρης μίλησαν στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

Οι ίδιοι είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και μίλησαν για το ενδεχόμενο ενός γάμου. Ο ίδιος δεν το απέκλεισε κάνοντας μάλιστα χιούμορ πως πλέον την έχει «εκθέσει».

Εντωμεταξύ δείτε την αμηχανία του νυν συντρόφου της Κάτιας, όταν έβλεπε τον τελικό και την πρόταση γάμου του πρώην της