GNTM: Τι συνέβη με Κέισι - Χαρά - Πόπη; Τα unfollow και η δημόσια απάντηση! (Βίντεο)

Όλη η αλήθεια στο «φως»!

GNTM: Τι συνέβη με Κέισι - Χαρά - Πόπη; Τα unfollow και η δημόσια απάντηση! (Βίντεο)

Συνέβη με την Κείσι, την Χαρά και την Πόπη, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM; Τα unfollow που έγιναν και η δημόσια απάντηση που έδωσε η πρώτη!

Τα κορίτσια έγιναν γνωστά μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star και οι τρεις παραπάνω είχαν δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις!

Η Κέισι Μίζιου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» απάντησε στα σχόλια των χρηστών του Twitter και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που έκανε unfollow από το Instagram την Χαρά Παππά και Πόπη Γαλετσά.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Το unfollow στη Χαρά δεν το έκανα εγώ. Το συγκεκριμένο unfollow έγινε κατά τη διάρκεια του GNTM, γιατί κάποιοι χάκαραν τους λογαριασμούς μου στο Instagram και το Facebook. Στο Instagram έκαναν στοχευμένα unfollow στη Χαρά και την Πόπη. Όποιος το έκανε είχε τους λόγους του».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης την ανάρτηση της Κέισι με τον αγαπημένο της που προκάλεσε "πανικό"!

GNTM: Η επική αντίδραση του συντρόφου της Κέισι όταν του είπε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι! «Θα βαράω το κεφάλι μου»!

Η Κέισι Μίζιου αποκάλυψε την επική αντίδραση του συντρόφου της όταν του είπε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι, GNTM! Ο ίδιος της είπε χαρακτηριστικά: «Θα βαράω το κεφάλι μου»!

Η καλλονή Κέισι έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star και μάλιστα ήταν μία από τις τρεις φιναλίστ!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στον σύντροφό της και την αντίδραση του όταν του ανακοίνωσε ότι θα μπει στο παιχνίδι, αλλά και ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Κάτια Ταραμπάνκο!

Η Κέισι για την ανακοίνωση της στον Δημήτρη είπε χαρακτηριστικά:

«O Δημήτρης δεν πέταξε και τη σκούφια του όταν έμαθε πως θα πάω στο GNTM. Επειδή πιστεύει πάρα πολύ σε μένα μου είπε «ξέρω ότι θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, γιατί θα πας και θα γυρίσεις μετά από έξι μήνες, αλλά δε μπορώ να σου πω όχι». Όταν τον είδα στο GNTM νόμιζα πως κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν το πίστευα. Κλείσαμε ενάμιση χρόνο μαζί, αλλά έξι μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Είναι σα να ξεκινήσαμε από την αρχή. Σκέφτομαι το μέλλον μου με τον Δημήτρη και μια κοινή πορεία. Το Δημήτρη το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είμαι εγώ καλά ψυχικά, γιατί στην αρχή ήμουν πολύ στρεσαρισμένη».

Ενώ, για την Κάτια είπε:

«Με την Κάτια έχουμε μιλήσει. Εγώ έχω μιλήσει με όλα τα κορίτσια. Δεν είμαστε κολλητές με την Κάτια, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε στον ίδιο χώρο. Θέλοντας ή μη έχουμε ένα κοινό σημείο. Έχουμε βιώσει όλο αυτό μαζί.

Αν με ρωτήσεις τι δε μπορούσα σε μια κοπέλα μέσα στο παιχνίδι, δε θυμάμαι άσχημα πράγματα. Τώρα που είμαι από έξω πιστεύω πως καμία δεν είχε παραξενιές. Απλά μου φαινόντουσαν μέσα. Είναι τρομερό, δε ξέρω πως γίνεται. Σπίτι με την Κάτια ήρθαμε πιο κοντά πολύ πριν το Μιλάνο. Εγώ έχω μιλήσει με όλα τα κορίτσια αρκετά».

Δείτε σχετικά βίντεο: