GNTM 3: Η ερώτηση της Λίας που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Αιμιλιάνο

Τι είπε και τον εξόργισε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η ερώτηση της Λίας που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Αιμιλιάνο

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική με αποτέλεσμα να έχει αγχώσει τους παίκτες και να έχει προκαλέσει σε όλους νεύρα και εντάσεις. Κάτι που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις, ειδικότερα στον Αιμιλιάνο, ήταν μια συγκεκριμένη ερώτηση της Λίας στην Ζενεβιέβ.

Ειδικότερα, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας ρώτησε τι ύφος και τι έκφραση πρέπει να έχουν κατά την διάρκεια της φωτογράφισης.

Η ερώτηση αυτή εξέπληξε ευχάριστα την Ζενεβιέβ και δήλωσε με θαυμασμό πως ήταν η μόνη που μπήκε στη διαδικασία να επεξεργαστεί την φωτογράφιση και να πάρει σοβαρά τον ρόλο του μοντέλου.

Απεναντίας, ο Αιμιλιάνο... εξοργίστηκε λέγοντας πως αυτές οι ερωτήσεις είναι αυτονόητες και χαζές και δεν πρέπει να ακούγονται στους κριτές και στα πλατό. Ποια είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού; Δείτε εδώ.

GNTM 3: Η απαιτητική δοκιμασία και τα ντεσαβαντάζ που προκάλεσαν αντιδράσεις

Η σημερινή δοκιμασία ήταν αρκετά απαιτητική και σίγουρα δεν έχουμε ξανά δει παρόμοια σε κανένα αλλό ελληνικό GNTM.

Οι παίκτες κλήθηκαν να σταθούν πάνω σε.. ξυλοπόδαρα και να σχηματίσουν με την στάση του σώματος τους ένα γράμμα της αλφαβήτου.

Η δοκιμασία ήταν ομαδική και όχι ατομική, κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τους παίκτες.

Η Παρασκευή, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, χώρισε τους συμπαίκτες της σε ζευγάρια και έπειτα μοίρασε τα γράμματα καθώς και τα ντεσαβαντάζ, τα οποία προυπέθεταν ότι συγκριμένοι παίκτες θα είχαν στην διάθεση τους μόνο 1 λεπτό προετοιμασίας.

Η ίδια διάλεξε ως ταίρι της την Λία με σκοπό να σχηματίσουν το γράμμα Π.

Οι.. άτυχοι της σημερινής δοκιμασίας ήταν η Μαριαγάπη και ο Εμμάνουελ.

TAGS