Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Στα μαχαίρια ο Έντουαρτ με τον Ανδρέα - «Μην τα ισοπεδώνεις όλα!»

Ξέσπασε έντονος καυγάς

GNTM 3: Στα μαχαίρια ο Έντουαρτ με τον Ανδρέα - «Μην τα ισοπεδώνεις όλα!»
GΝTM 24.11.2020 00:24
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3. Καθώς οι παίκτες περίμεναν τα αποτελέσματα της φωτογράφισης στο πλατό, άναψαν τα αίματα μεταξύ του Έντουαρντ και του Ανδρέα.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας δήλωσε πως αξίζει να πάρει τη καλύτερη φωτογραφία γιατί είχαν ένα πολύ δύσκολο γράμμα με τον Έντουαρντ να τον βρίσκει αντίθετο.

Ο ξανθός παίκτης του σπιτιού εξέφρασε το παράπονο του αναφορικά με την δυσκολία και "δίκασε" τον Ανδρέας λέγοντας πως είναι ένα πολύ κακομαθημένο παιδί και πως πάντα θέλει να ακούει τα καλύτερα λόγια.

Φυσικά, υπέρ του Έντουαρντ ήταν και ο Αιμιλιάνο αλλά και η Λία. Ποια είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού; Δείτε εδώ.

GNTM 3: Η Παρασκευή έβγαλε.. δόντια - «Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης στο σπίτι!»

Η Παρασκευή επέστρεψε με.. άγριες διαθέσεις στο GNTM και δηλώνει πιο αποφασισμένη από ποτέ. Ήδη άρχισε να βγάζει δόντια και να επιτίθεται στους συμπαίκτες της.

Συγκεκριμένα, σε συζήτηση της με τη Λία, αναφέρθηκε στην Μαριαγάπη την οποία "στόλισε" κανονικά λέγοντας πως είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η παίκτρια δήλωσε πως παρόλο που ήταν φίλες στην αρχή του παιχνιδιού και έκαναν παρέα πλέον δεν μπορεί να συνυπάρξει μαζί της λόγω του χαρακτήρα της.

Φυσικά, δεν δίστασε να βγάλει τα φτυάρια της και για τον Ηρακλή, λέγοντας πως είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης στο σπίτι του GNTM αλλά και για τον Αιμιλιάνο που ακολουθεί πιστά τα βήματα του πρώτου.

Τέλος, σχολίασε και το δωμάτιο "Campaign" λέγοντας πως είναι φίλοι μπροστά στις κάμερες ενώ κανονικά ο καθένας κοιτάει μόνο τον εαυτό του και δεν τον νοιάζει η απόδοση των φίλων του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3 Highlights: Τα δάκρυα του Γύπα, οι καλεσμένοι έκπληξη και ο παίκτης που αποχώρησε

GNTM 3 - Λία: Καυστική στις δηλώσεις της για την Μαρινέλα - "Ήταν κοιμισμένη, γι΄αυτό..."

Share