GNTM 3: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι περισσότεροι παίκτες είχαν μια πολύ καλή απόδοση για αυτό και οι κριτές δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τον νικητή. Έτσι, άφησαν τους παίκτες να.. βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να επιλέξουν αυτοί τον σημερινό νικητή.

Οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν μεταξύ δυο ζευγαριών, της Ξένιας και του Έντουαρντ από την μία και του Δημοσθένη και του Αιμιλιάνου από την άλλη.

Τελικά, το ζευγάρι που όρισαν ως νικητήριο ήταν ο Δημοσθένης με τον Αιμιλιάνο με τον πρώτο να κερδίζει την καλύτερη φωτογραφία. Ποια είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού; Δείτε εδώ.

GNTM 3: Στα μαχαίρια ο Έντουαρτ με τον Ανδρέα - «Μην τα ισοπεδώνεις όλα!»

Δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3. Καθώς οι παίκτες περίμεναν τα αποτελέσματα της φωτογράφισης στο πλατό, άναψαν τα αίματα μεταξύ του Έντουαρντ και του Ανδρέα.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας δήλωσε πως αξίζει να πάρει τη καλύτερη φωτογραφία γιατί είχαν ένα πολύ δύσκολο γράμμα με τον Έντουαρντ να τον βρίσκει αντίθετο.

Ο ξανθός παίκτης του σπιτιού εξέφρασε το παράπονο του αναφορικά με την δυσκολία και "δίκασε" τον Ανδρέας λέγοντας πως είναι ένα πολύ κακομαθημένο παιδί και πως πάντα θέλει να ακούει τα καλύτερα λόγια.

Φυσικά, υπέρ του Έντουαρντ ήταν και ο Αιμιλιάνο αλλά και η Λία.