Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Ποιος είναι;

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία
GΝTM 24.11.2020 00:34
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι περισσότεροι παίκτες είχαν μια πολύ καλή απόδοση για αυτό και οι κριτές δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τον νικητή. Έτσι, άφησαν τους παίκτες να.. βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να επιλέξουν αυτοί τον σημερινό νικητή.

Οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν μεταξύ δυο ζευγαριών, της Ξένιας και του Έντουαρντ από την μία και του Δημοσθένη και του Αιμιλιάνου από την άλλη.

Τελικά, το ζευγάρι που όρισαν ως νικητήριο ήταν ο Δημοσθένης με τον Αιμιλιάνο με τον πρώτο να κερδίζει την καλύτερη φωτογραφία. Ποια είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού; Δείτε εδώ.

GNTM 3: Στα μαχαίρια ο Έντουαρτ με τον Ανδρέα - «Μην τα ισοπεδώνεις όλα!»

Δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3. Καθώς οι παίκτες περίμεναν τα αποτελέσματα της φωτογράφισης στο πλατό, άναψαν τα αίματα μεταξύ του Έντουαρντ και του Ανδρέα.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας δήλωσε πως αξίζει να πάρει τη καλύτερη φωτογραφία γιατί είχαν ένα πολύ δύσκολο γράμμα με τον Έντουαρντ να τον βρίσκει αντίθετο.

Ο ξανθός παίκτης του σπιτιού εξέφρασε το παράπονο του αναφορικά με την δυσκολία και "δίκασε" τον Ανδρέας λέγοντας πως είναι ένα πολύ κακομαθημένο παιδί και πως πάντα θέλει να ακούει τα καλύτερα λόγια.

Φυσικά, υπέρ του Έντουαρντ ήταν και ο Αιμιλιάνο αλλά και η Λία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3 Highlights: Τα δάκρυα του Γύπα, οι καλεσμένοι έκπληξη και ο παίκτης που αποχώρησε

GNTM 3 - Λία: Καυστική στις δηλώσεις της για την Μαρινέλα - "Ήταν κοιμισμένη, γι΄αυτό..."

Share