GNTM 3: Άγρια επίθεση των παικτών στον Γιώργο Καράβα - «Δεν κρίνει αντικειμενικά»

Άναψαν ξανά τα αίματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Άγρια επίθεση των παικτών στον Γιώργο Καράβα - «Δεν κρίνει αντικειμενικά»

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 ξεκίνησε με την επίσκεψη του Γιώργου Καράβα και της Ζενεβιέβ και με μια δοκιμασία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αλλά και μια μεγάλη επίθεση προς το πρόσωπο του Καράβα.

Η δοκιμασία προυπέθετε να καταφέρουν οι παίκτες μέσα σε 2 λεπτά να φορέσουν στενά λάτεξ ρούχα και να προλάβουν να βγάλουν μια επιτυχημένη πόζα στο φακό ενός τάμπλετ.

Μόλις τελείωσε η δοκιμασία, ο coach Γιώργος Καράβας δυσκολεύτηκε να αποφασίσει ποιος απέδωσε καλύτερα με την τελική τριάδα στο μυαλό του να είναι ο Έντουαρντ, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο, με τον τελευταίο τελικά να βγαίνει νικητής.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τους άλλους δύο παίκτες με αποτέλεσμα να επιτίθονται στον Καράβα και τον κατηγορούν ότι δεν κρίνει αντικειμενικά. Δείτε εδώ, παρεμπιπτόντως, ποια είναι η νέα δουλειά του Γιώργου Καράβα.

GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο «αδειάζει» τον Εμμάνουελ - «Χαίρομαι που έφυγε!»

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 μόλις ξεκίνησε και ήδη άρχισαν να πετάγονται τα πρώτα καρφιά με πρώτον και καλύτερο τον Αιμιλιάνο, ο οποίος «άδειασε» τον Εμμάνουελ.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και τελικά αποχώρησε ήταν ο Εμμάνουελ, ο οποίος μάλιστα άλλαξε το λουκ του.

Παρόλα αυτά, ο φίλος του, Αιμιλιάνο, παρόλο που είναι αρκετά κοντά και κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο δήλωσε πως χάρηκε που έφυγε ο συγκεκριμένος παίκτης.

Φυσικά λίγο αργότερα διευκρίνισε ότι βρίσκονται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και πολύ κοντά στον ημιτελικό, οπότε θα χαιρόταν όποιος και να έφευγε.

Σούσουρο στο STAR με το GNTM 3 - Το φυσάει και δεν... κρυώνει η Βίκυ Καγιά

Σούσουρο επικρατεί στο STAR με το που έπιασαν στα χέρια τους τα νούμερα τηλεθέασης και είδαν τα ποσοστά που σημείωσε το GNTM 3, αλλά και ο πιο δύσκολος αντίπαλος τους. Μάλιστα, το φυσάει και δεν... κρυώνει η Βίκυ Καγιά με το που το έμαθε σήμερα 24/11 το πρωί.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μόδας που φέτος έχει αγόρια και κορίτσια μαζί, σημείωσε 25,6% σε δυναμικό κοινό. Ένα σχετικά καλό και δυνατό ποσοστό. Ωστόσο, δεν ήρθε πρώτο στην prime time ζώνη. Η σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, για ακόμη μια φορά τους πέρασε σε νούμερα, σημειώνοντας 28,1%, παρόλο που παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό επεισόδιο που είχαν καβγάδες, χιούμορ, σπόντες αλλά και επικές ατάκες.