GNTM 3: Η σπόντα του Αιμιλιάνο για την σχέση του με την Μαριαγάπη - Το σχόλιο «καρφί» του Σκουλού

Φούντωσαν οι φήμες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η σπόντα του Αιμιλιάνο για την σχέση του με την Μαριαγάπη - Το σχόλιο «καρφί» του Σκουλού

Δεν έχουν σταματημό οι φήμες που θέλουν να είναι ζευγάρι ο Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη στο σπίτι του GNTM 3. Στο σημερινό επεισόδιο, η σπόντα που πετάξε ο Αιμιλιάνο αλλά και το άβολο σχόλιο του Δημήτρη Σκουλού φούντωσε ακόμα περισσότερο τις υποψίες όλων.

Ο Αιμιλιάνο αναδείχθηκε νικητής στη δοκιμασία που έκαναν στο σπίτι και διάλεξε την Μαριαγάπη να τον συνοδεύσει στο έπαθλο.

Ο λόγος φυσικά... «γιατί είναι πολύ καλοί.. φίλοι» όπως ανέφερε ο ίδιος γελώντας και βήχοντας με έναν τρόπο όλο υπονοούμενα. Στις φήμες αυτές ξέσπασε, εκτός των άλλων, ο πρώην της Μαριαγάπης!

Και σαν μην έφτανε αυτό, ο Δημήτρης Σκουλός, που τους φωτογράφισε δήλωσε πως ταιριάζουν πολύ και είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Σε αυτό φυσικά συμφώνησαν και οι δύο, αλλά και ο Ηρακλής, ο οποίος με τις εκφράσεις και τα χαμόγελα επιβεβαίωσε εξίσου την σχέση των παιδιών.

GNTM 3: Άγρια επίθεση των παικτών στον Γιώργο Καράβα - «Δεν κρίνει αντικειμενικά»

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 ξεκίνησε με την επίσκεψη του Γιώργου Καράβα και της Ζενεβιέβ και με μια δοκιμασία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αλλά και μια μεγάλη επίθεση προς το πρόσωπο του Καράβα.

Η δοκιμασία προυπέθετε να καταφέρουν οι παίκτες μέσα σε 2 λεπτά να φορέσουν στενά λάτεξ ρούχα και να προλάβουν να βγάλουν μια επιτυχημένη πόζα στο φακό ενός τάμπλετ.

Μόλις τελείωσε η δοκιμασία, ο coach Γιώργος Καράβας δυσκολεύτηκε να αποφασίσει ποιος απέδωσε καλύτερα με την τελική τριάδα στο μυαλό του να είναι ο Έντουαρντ, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο, με τον τελευταίο τελικά να βγαίνει νικητής.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τους άλλους δύο παίκτες με αποτέλεσμα να επιτίθονται στον Καράβα και τον κατηγορούν ότι δεν κρίνει αντικειμενικά. Δείτε εδώ, παρεμπιπτόντως, ποια είναι η νέα δουλειά του Γιώργου Καράβα.