GNTM 3: Η «εκδίκηση» του Καράβα για όσα τον κατηγόρησαν οι παίκτες - «Αυτό είναι κάτι που δεν συγχωρώ»

Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η «εκδίκηση» του Καράβα για όσα τον κατηγόρησαν οι παίκτες - «Αυτό είναι κάτι που δεν συγχωρώ»

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στους διαγωνιζόμενους καθώς ο Γιώργος Καράβας πήρε την «εκδίκηση» του για όσα τον κατηγόρησαν οι παίκτες.

Μετά την έκρηξη του Ανδρέα αναφορικά με τον Γιώργο Καράβα και την άδικη κριτική του, ο Γιώργος Καράβας έδειξε την ενόχληση του και είπε χαρακτηριστικά:

«Από την αρχή του σόου επέλεξα να είμαι κοντά σας πρώτα ως φίλος και έπειτα ως coach. Είναι επιλογή την οποία ούτε μετάνιωσα ούτε μετανιώνω. Στην προηγούμενη δοκιμασία έγινα αυτήκοος μάρτυρας κάποιων αιχμών προς το πρόσωπο μου. Αυτό να ξέρετε πως είναι κάτι, το οποίο εγώ προσωπικά δεν το συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού. Επειδή οι αξίες μου στο κομμάτι της αξιοκρατίας αλλά και του σεβασμού που έχω απέναντι σας είναι αδιαπραγμάτευτες, είναι κάτι το οποίο με προσέβαλε προσωπικά».

Για αυτόν τον λόγο, οι κριτές αποφάσισαν να αφήσουν τους παίκτες να αναλάβουν όλη τη δοκιμασία μόνη της.

Με λίγα λόγια, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αναλάβουν τον ρόλο του art director, του φωτογράφου καθώς και να διαλέξουν οι ίδιοι το τελικό κλικ που θα φτάσει στα χέρια των κριτών στο αποψινό πλατό.

Φυσικά αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οι παίκτες έδειξαν έντονα την δυσαρέσκεια τους.

Αναφορικά με την δοκιμασία, οι παίκτες κλήθηκαν να δείξουν τις ικανότητες τους στο scuba diving με τον Δημοσθένης, ως νικητής της προηγούμενης φωτογράφισης, να μοιράζει τα ντεσαβαντάζ.

Η άτυχη της αποψινής δοκιμασίας ήταν η Ξένια η οποία θα έχει το διπλάσιο βάρος στον εξοπλισμό.

GNTM 3: Η σπόντα του Αιμιλιάνο για την σχέση του με την Μαριαγάπη - Το σχόλιο «καρφί» του Σκουλού

Δεν έχουν σταματημό οι φήμες που θέλουν να είναι ζευγάρι ο Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη στο σπίτι του GNTM 3. Στο σημερινό επεισόδιο, η σπόντα που πετάξε ο Αιμιλιάνο αλλά και το άβολο σχόλιο του Δημήτρη Σκουλού φούντωσε ακόμα περισσότερο τις υποψίες όλων.

Ο Αιμιλιάνο αναδείχθηκε νικητής στη δοκιμασία που έκαναν στο σπίτι και διάλεξε την Μαριαγάπη να τον συνοδεύσει στο έπαθλο.

Ο λόγος φυσικά... «γιατί είναι πολύ καλοί.. φίλοι» όπως ανέφερε ο ίδιος γελώντας και βήχοντας με έναν τρόπο όλο υπονοούμενα. Στις φήμες αυτές ξέσπασε, εκτός των άλλων, ο πρώην της Μαριαγάπης!

Και σαν μην έφτανε αυτό, ο Δημήτρης Σκουλός, που τους φωτογράφισε δήλωσε πως ταιριάζουν πολύ και είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Σε αυτό φυσικά συμφώνησαν και οι δύο, αλλά και ο Ηρακλής, ο οποίος με τις εκφράσεις και τα χαμόγελα επιβεβαίωσε εξίσου την σχέση των παιδιών.