GNTM 3: Δεν αποχώρησε κανένας από το παιχνίδι - Αυτός ήταν ο λόγος

Η απόλυτη ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Δεν αποχώρησε κανένας από το παιχνίδι - Αυτός ήταν ο λόγος

Η απόλυτη ανατροπή έγινε σήμερα στο επεισόδιο του GNTM 3 καθώς κανένας παίκτης δεν κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία αλλά και κανένας παίκτης τελικά δεν αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ενώ οι παίκτες μπήκαν στο πλατό με τρομερό άγχος και απαισιοδοξία, μιας και οι περισσότεροι δεν είχαν καλή απόδοση, έγινε η ανατροπή.

Ο Γιώργος Καράβας παρενέβη στο πλατό του GNTM και ζήτησε από τους κριτές ως προσωπική χάρη να μην αποχωρήσει κανείς από το αποψινό επεισόδιο.

Ο ίδιος δήλωσε πως λυπάται με όλη την τροπή που πήρε η κατάσταση, μετά την «εκδίκηση» που πήρε από τους παίκτες εξαιτίας όσα είπαν, προσπάθησε να πείσει τους κριτές να μην διώξουν κανέναν από τον παιχνίδι.

Οι κριτές τελικά συμφώνησαν με τον coach και ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους πως τελικά κανείς δεν φεύγει από το σπίτι με τους ίδιους να μένουν άναυδοι.

GNTM 3: Η σπόντα του Αιμιλιάνο για την σχέση του με την Μαριαγάπη - Το σχόλιο «καρφί» του Σκουλού

Δεν έχουν σταματημό οι φήμες που θέλουν να είναι ζευγάρι ο Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη στο σπίτι του GNTM 3. Στο σημερινό επεισόδιο, η σπόντα που πετάξε ο Αιμιλιάνο αλλά και το άβολο σχόλιο του Δημήτρη Σκουλού φούντωσε ακόμα περισσότερο τις υποψίες όλων.

Ο Αιμιλιάνο αναδείχθηκε νικητής στη δοκιμασία που έκαναν στο σπίτι και διάλεξε την Μαριαγάπη να τον συνοδεύσει στο έπαθλο.

Ο λόγος φυσικά... «γιατί είναι πολύ καλοί.. φίλοι» όπως ανέφερε ο ίδιος γελώντας και βήχοντας με έναν τρόπο όλο υπονοούμενα. Στις φήμες αυτές ξέσπασε, εκτός των άλλων, ο πρώην της Μαριαγάπης!

Και σαν μην έφτανε αυτό, ο Δημήτρης Σκουλός, που τους φωτογράφισε δήλωσε πως ταιριάζουν πολύ και είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Σε αυτό φυσικά συμφώνησαν και οι δύο, αλλά και ο Ηρακλής, ο οποίος με τις εκφράσεις και τα χαμόγελα επιβεβαίωσε εξίσου την σχέση των παιδιών.