GNTM 3: Το φλερτ του Έντουαρντ με την γυμνάστρια και το αισθησιακό μασάζ

Πήρε φωτιά το σπίτι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Το φλερτ του Έντουαρντ με την γυμνάστρια και το αισθησιακό μασάζ

Το ολοκαίνουργιο επεισόδιο του GNTM 3 μόλις ξεκίνησε και η γυμνάστρια του σπιτιού ξύπνησε τους παίκτες με όρεξη για πολλές διατάσεις και ασκήσεις. Ο Έντουαρντ δεν έδειξε να είναι τόσο θαυμαστής της γυμναστικής αλλά της.. γυμνάστριας μη διστάζοντας να την φλερτάρει ευθέως!

Ομολογουμένως, η συγκεκριμένη κοπέλα είναι εξαιρετικά όμορφη και γυμνασμένη με τα αγόρια να μένουν κάθε φορά.. άναυδοι όταν την βλέπουν.

Σε αυτόν όμως που φαίνεται να έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι στον Έντουαρντ, ο οποίος δεν σταμάτησε να της κάνει κοπλιμέντα και να την φλερτάρει.

Στο τέλος, με αποτέλεσμα να ξεπιαστούν και να χαλαρώσουν οι παίκτες, η γυμνάστρια τους προσέφερε ένα ολιγόλεπτο μασάζ, με τον συγκεκριμένο παίκτη να το απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο! Στο μεταξύ, αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

GNTM 3: Σε καθημερινή διαφήμιση πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό ο Έντουαρντ - Δεν είναι μόνος!

Το GNTM 3 έχει μπει στις ζωές μας και όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτουμε περισσότερα για τους παίκτες. Έτσι και τον Έντουαρντ τον πετύχαμε σε διαφήμιση στην τηλεόραση.

Μπορεί πολλοί να μην το έχουν παρατηρήσει αλλά ο Έντουαρντ περνάει από τις οθόνες μας και εκτός GNTM αφού πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση τσίχλας και μάλιστα φιλάει παθιασμένα την "αγαπημένη" του.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ αφού η συμπρωταγωνίστρια του είναι επίσης μοντέλο που πέρασε από το GNTM αλλά δεν κατάφερε να περάσει από το bootcamp. Kαι μιας και μιλάμε για τον Έντουαρντ δείτε φωτογραφίες του όταν βγήκε από το παιχνίδι.

έντουαρντ gntm διαφήμιση έντουαρντ διαφήμιση

GNTM 3: Σε γνωστό μέρος της Αθήνας ο Έντουαρντ - Οι πρώτες εικόνες

Σε λίγες μέρες το GNTM 3 φτάνει στο τέλος του αφού στις 15 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους μιας και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Η κάμερα, μάλιστα, τσάκωσε τον Έντουαρντ σε μια χαλαρή βόλτα του στην Αθήνα.

Η κάμερα του Ευτυχείτε το πρωί της Παρασκευής εντόπισε τον ξανθό παίκτη του GNTM 3 στην Αθήνα να απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο του.

Το φαβόρι του ριάλιτι φαινόταν αρκετά εύθυμος και χαλαρός ακούγοντας μουσική και κάνοντας την γυμναστική του.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα