GNTM 3: Η ανακοίνωση των «κριτών» που πάγωσε τους παίκτες

Δεν ξεκίνησε καλά ο τελικός!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η ανακοίνωση των «κριτών» που πάγωσε τους παίκτες

Ο μεγάλος και φαντασμαγορικός τελικός του GNTM 3 μόλις ξεκίνησε και οι 4 φιναλίστ δηλώνουν πανέτοιμοι να αναδειχθούν νικητές και να κερδίσουν τα μεγάλα έπαθλα! Ωστόσο, οι κριτές τους ανακοίνωσαν κάτι που κυριολεκτικά τους.. «πάγωσε».

Η Παρασκευή, ο Ηρακλής, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο μπήκαν στο εντυπωσιακό σετ και οι κριτές τους καλωσόρισαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Αφού τους έδωσαν τα συγχαρητήρια τους, τους ανακοίνωσαν πως πρόκειται να κάνουν ένα καθοριστικό catwalk, από το οποίο δυστυχώς θα αποχωρήσει απευθείας ένας, με τους υπόλοιπους τρείς να συνεχίζουν για την διεκδίκηση της νίκης.

Οι φιναλίστ φυσικά έμειναν άναυδοι στο άκουσμα της ανακοίνωσης και δεν περίμεναν καθόλου αυτήν την ανατροπή.

Ωστόσο, μια έκπληξη τους επιφυλασσόταν λίγο αργότερα, καθώς στο catwalk θα τους συνόδευαν όλοι οι παίκτες που αποχώρησαν στο παρελθόν από το σπίτι του GNTM 3, κάτι που φυσικά τους ευχαρίστησε πολύ. Ωστόσο, δείτε εδώ τις δοκιμασίες που θα αναδείξουν τον τελικό!

GNTM 3: Παραλίγο spoiler από την Ξένια - Πήγε να πει την τελική τριάδα

Η Ξένια μίλησε σήμερα στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και παραλίγο να δώσει ένα μεγάλο spoiler λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 3. Συγκεκριμένα, πήγε να πει ποια είναι η τελική τριάδα του διαγωνισμού ωστόσο την πρόλαβαν οι παρουσιαστές.

Αφού εξήγησε πως αισθάνεται πως βρίσκεται έξω από το στούντιο του GNTM 3, η Ξένια κλήθηκε να πει ποιον θεωρεί μεγάλο φαβορί για την νίκη.

Ξεκίνησε λοιπόν να μιλάει και είπε πως και τα τρία παιδιά είναι πολύ άξια. Πριν προλάβει να τελειώσει την πρότασή της, η Κρατερός Κατσούλης τη διέκοψε και της τόνισε πως οι διαγωνιζόμενοι είναι 4 με την ίδια να κάνει μία επική γκριμάτσα συνειδητοποιώντας ότι πήγε να δώσει spoiler.

TAGS