GNTM: Αγνώριστος ο Ναπολέων μετά την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του - Η νέα του εικόνα

Πιο όμορφος από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM: Αγνώριστος ο Ναπολέων μετά την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του - Η νέα του εικόνα

Το φαβορί του φετινού GNTM, Ναπολέων Μήτσης, κατάφερε και έκανε αισθητή την παρουσία του σε όλους μας με τις ικανότητες του.

Ο Ναπολέων όταν δήλωσε συμμετοχή ξεχώρισε με την συγκλονιστική εμφάνιση του και στους κριτές αλλά και στου τηλεθεατές. Παρόλα αυτά δεν είχε προσπαθήσει να "εμπλακεί " με αυτόν τον χώρο στο παρελθόν.

Ο παίκτης του φετινού GNTM κατάφερε όχι μόνο να μπει στο σπίτι αλλά να εντυπωσιάσει με τις καταπληκτικές του ικανότητες, να ποζάρει επαγγελματικά στον φακό και να γίνει ένα πάρα πολύ καλό μοντέλο. Εντυπωσιασμένη έμεινε και η Ειρήνη Λεμπέση καθώς από τότε τα δύο παιδιά είναι αχώριστα (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες).

Δείτε την μεγάλη αλλαγή του Ναπολέων στις παρακάτω φωτογραφίες

Ναπολέων Μήτσης Νέα Μαλλιά

«Προφανώς και υπάρχει κάτι...» - Η αποκάλυψη του Ναπολέων για την σχέση του με την Ειρήνη

Ο Ναπολέων Μάριος Μήτσης μετά την αποχώρηση του από το GNTM 4, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Ειρήνη. Το "καυτό" τους φιλί πριν φύγει από το σπίτι, έγινε viral.

«Δε γνώριζα ότι θα παίξει το τελευταίο πλάνο με το φιλί στην Ειρήνη. Ήταν από μία στιγμή όχι ακριβώς γυρίσματος. Με την Ειρήνη προσπαθούσαμε να είμαστε πιο διακριτικοί. Φάνηκε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ μας όταν βγήκε η Κυβέλη και το ανακοίνωσε στο κόσμο. Προφανώς δε μπορώ να πω ότι λέει ψέματα η Κυβέλη. Δε θα ήθελα να δηλώσω κάτι για εμένα και την Ειρήνη ακόμα. Θέλω να βγει κι εκείνη από το παιχνίδι και να έχουμε μια επικοινωνία.

Προφανώς και υπάρχει κάτι με την Ειρήνη, δεν μπορώ να το διαψεύσω. Δε θα ήθελα να βάλω ταμπέλα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαι πιο κλειστός σαν χαρακτήρας και θέλω να είμαι σίγουρος. Να είμαστε και οι δύο στην ίδια φάση. Στο παιχνίδι προσπαθούσε να το κρατήσουμε μεταξύ μας. Περιμένω να βγει η Ειρήνη, να βρεθούμε και να το συζητήσουμε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ναπολέων.