My Style Rocks 2: "Μακάρι να με υπερασπιζόσασταν όπως κάνετε με την Παπαδέλη!" (βίντεο)

Έχον βγει "μαχαίρια" στο παιχνίδι!

My Style Rocks 2:

Στο στόχαστρο φαίνεται πως έχουν βάλει αρκετές συμπαίκτριες της, την Χιρστίνα Παπαδέλη.

Η παίκτρια είχε βγει στον... τάκο από τις υπόλοιπες όταν κάποια στιγμή είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία μαζί με την Τάμτα Μαστοράκη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αντώνης Ρέμος: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του! Τι συνέβη;

Τότε, οι συμπαίκτριες της έσωσαν με την ψήφο τους την Τάμτα και έθεσαν την Παπαδέλη στην διάθεση των κριτών. Όλες είχαν δικαιολογηθεί πως έσωσαν την Τάμτα γιατί ήταν σίγουρες πως οι κριτές δεν θα έδιωχναν την Χριστίνα.

Από τότε η Χριστίνα Παπαδέλη έχει "ψυχραθεί" και δεν θέλει πολλά πολλά με τις συμπαίκτριες της. Οι τρεις κριτές, Στέλιος Κουδουνάρης, Μπέτυ Μαγγίρα και Δημήτρης Αργυρόπουλος, από εκείνη την βραδιά του gala, δείχνουν ξεκάθαρα πως στηρίζουν την Χριστίνα σχεδόν σε κάθε επεισόδιο.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Αργυρόπουλος: "Είχαμε πει «αν ξυπνήσουμε, θα πάμε… " - Αποκαλύψεις για τον γάμο του με την Μπακοδήμου!

Εύα και Χριστίνα στο αποψινό επεισόδιο καθόντουσαν δίπλα δίπλα κάτι που το παρατήρησε ο Στέλιος Κουδουνάρης. "Δηλαδή συγνώμη εσύ με τη Χριστίνα τα ξαναβρήκατε; Τώρα κάθεστε δίπλα δίπλα, κάνατε στρατηγικές, ιστορίες, ομάδες, τώρα κάθεστε δίπλα δίπλα άρα τα βρήκατε. Κι εμείς τώρα τι θα βλέπουμε;" είπε στην Μπάση!

Εκείνη όμως θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! "Έτυχε να κάτσουμε δίπλα δίπλα, δεν έχουμε μιλήσει αλήθεια σας λέω. Έχουμε μία διαφωνία, πιστεύω έχω παρεξηγηθεί εγώ από την Χριστίνα γιατί έχει κάτι άλλο στο μυαλό της από αυτό που είχα εγώ, δεν με ρώτησε ποτέ έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα"

Δείτε ακόμη: Στέλλα Μιζεράκη: Πιο μούσκεμα από ποτέ, φορώντας μόνο τα απαραίτητα!

Στη μέση μπήκε και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, αφού η συζήτηση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα... "Πάντως δεν έχετε νιώσει αυτό που έχει νιώσει η Χριστίνα" της είπε και η Εύα Μπάση εξέφρασε το παράπονο της! "Μακάρι να με υπερασπιζόσασταν όπως κάνετε με την Χριστίνα!" του είπε!

Δείτε το βίντεο: