My Style Rocks 2: "Είναι πολύ άσχημος ο τρόπος σου!" -Κλίκες και ξεκατινιάσματα στον "αέρα!" (βίντεο)

Έχουν φτιαχτεί νέες κλίκες ανάμεσα στις παίκτριες;

My Style Rocks 2:

Και νέες... κλίκες φαίνεται πως έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι!

Οι παίκτριες του My Style Rocks 2, όσο πλησιάζουν προς τον τελικό, βγάζουν όλο και περισσότερο ανταγωνισμό η μια στην άλλη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Με απίστευτη animal print παντελόνα στο πλευρό του Μουζουράκη!

Οι βαθμολογίες που βάζουν η μια στην άλλη, αρκετές φορές έχουν γίνει θέμα καβγά μεταξύ τους. Στο αποψινό επεισόδιο, στην αρχή του, η Φωτεινή Τράκα, εξέφρασε την απορία της για τον τρόπο με τον οποίο βαθμολογούν οι συμπαίκτριες της και μάλιστα ήρθε και σε αντιπαράθεση με τους κριτές αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, με τα σχόλια που έκανε άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι αντικειμενικοί στον τρόπο που βαθμολογούν.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή η Ιωάννα Σιαμπάνη, με ένα total black Look ήρθε το ξέσπασμα!

Δείτε ακόμη: Στα δικαστήρια πρώην πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz! Δίνουν μάχη για την επιμέλεια των παιδιών!

Η Ναντίν αφού βαθμολόγησε την Ιωάννα της είπε ότι είναι ένα look που το έχει ξαναδεί πολλές φορές. "Φόρτωσε" η Ιωάννα που της απάντησε πως και εκείνη έχει δει το look της Ναντίν αλλού αλλά δεν το κάνει θέμα!

Τα "πήρε" η Ναντίν και άρχισε: "Πες μου που; Αυτό το έχεις δει παντού; Αλήθεια μιλάμε τώρα;". Ενώ φρόντισε να τονίσει στα αγγλικά πάντα (ευτυχώς που βάζουν και υπότιτλους πλέον στο My Style Rokcs!) πως δεν είναι δίκαιη.

"Γιατί μου επιτίθεσαι! Είσαι ειρωνική απέναντι μου! Είναι πολύ άσχημος ο τρόπος σου απέναντι μου!" της είπε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύντροφο της - «Λένε ότι τα έχω φτιάξει με το γιο μου»!

Δίπλα από την Ναντίν, η Φωτεινή Τράκα, παρατηρούσε τα όσα γινόντουσαν μπροστά της και χαμογελούσε αρκετά ειρωνικά. Αυτά έβλεπε η Ιωάννα και "φούντωνε" ακόμα περισσότερο.

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να αναλαμβάνει ρόλο πυροσβέστη, η μανούρα έλαβε τέλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη πήγε μπροστά στους κριτές να ακούσει τα σχόλια τους.

"Φωτεινή φούντωσες την Ναντίν!" είπε η Μπέτυ Μαγγίρα στην Τράκα για τα όσα έγιναν λίγη ώρα πριν.

Όση ώρα οι κριτές σχολίαζαν και συζητούσαν με την Ιωάννα, Φωτεινή και Ναντίν έδιναν... ρέστα από πίσω με κρυφογελάκια και σχόλια για την συμπαίκτρια τους και τους κριτές.

Μήπως μια νέα κλίκα έχει δημιουργηθεί;

Δείτε τα αποσπάσματα: