Μπέτυ Μαγγίρα: ''Με εκνευρίζει η αγένεια...''

Σε τι αναφέρεται η Μαγγίρα;

Μπέτυ Μαγγίρα: ''Με εκνευρίζει η αγένεια...''
Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι όμορφη, εντυπωσιακή, έχει γνώση για τη μόδα και φέτος το αποδεικνύει με τα σχόλια που κάνει στις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks.
Η κριτής του reality μόδας, μίλησε στη Secret για την κριτική που κάνει στα κορίτσια και αποκάλυψε τι είναι αυτό που την εκνευρίζει.Διαβάστε παρακάτω...
«Η εκπομπή καλύπτει και μια πλευρά του εαυτού μου, εκείνη της αγάπης που έχω για τη μόδα. Οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ πώς πρέπει να είμαι. Νιώθω πολύ κουλ και ίσως να μην είχα δείξει αυτό το κομμάτι μου. Στο παρελθόν έκανα υπερπροσπάθεια και ίσως να μην ήμουν ήρεμη. Τώρα νιώθω καλύτερα. Μπορεί να βοήθησε το γεγονός πως μεγάλωσα και έγινα μητέρα. Θεωρώ πως έχω τον τρόπο μου. Δεν γίνομαι ποτέ bitch, γιατί, απλά, δεν είμαι, θα πω κάτι με ωραίο τρόπο, θα το εξηγήσω και θεωρώ πως δεν έχω βγει ποτέ κακιά».




Δείτε ακόμη : Έλενα Παπαρίζου: Η δήλωση της για τα καυστικά σχόλια του Καπουτζίδη για το μπούλινγκ και τον ρατσισμό!

Όσο για το αν έχει τύχει να βγει εκτός εαυτού σχολίασε: «Όχι. Έχω μάθει να ελέγχω την ψυχραιμία μου. Παλιότερα έχανα το δίκιο μου, καθώς ήμουν εν βρασμώ ψυχής, όμως ο άντρας μου, μου έμαθε να το ελέγχω. Τώρα είμαι πολύ πιο ψύχραιμη».

Δείτε ακόμη: «Η Ιωάννα Μπέλλα έπεσε στα χέρια ενός εγκληματία. Την κατέστρεψε...»

Σε ερώτηση που αφορά τις παίκτριες του My Style Rocks και συγκεκριμένα, τι την εκνευρίζει σε αυτές, απάντησε: «Η αγένεια. Δεν προλαβαίνουμε να εκφράσουμε τη γνώμη μας και όταν είναι αρνητική η κριτική, έχουν έτοιμη την απάντηση»