My Style Rocks 2: Άφωνοι οι κριτές! "Άδειασαν" την Λέκα οι συμπαίκτριες της! Έβαλε τα κλάματα με όσα άκουγε... (βίντεο)

Πανικός άλλη μια μέρα στο πλατό του My Style Rocks 2!

My Style Rocks 2: Άφωνοι οι κριτές!

Λίγη ώρα πριν οι παίκτριες του My Style Rocks 2 ντυθούν, ετοιμαστούν και εμφανιστούν στο βραδινό Gala, παραλίγο να πιαστούν μαλλί με... τρέσα στο πλατό!

Αυτή τη φορά, σχεδόν όλες οι παίκτριες έβαλαν στο στόχαστρο την Μαρία Λέκα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αργυρός: "Θυσίασα μία σχέση που είχα εκείνη την περίοδο για τον..."

Τι συνέβη όμως στο πλατό και οι παίκτριες ξέσπασαν κατά της Μαρίας Λέκα; Η νεαρή παίκτρια, αρκετές μέρες ήταν "πεσμένη" και αυτό φαινόταν.

Οι χαμηλές βαθμολογίες που έπαιρνε αλλά και οι συμπεριφορές που βλέπει στα backstage την είχαν επηρεάσει με αποτέλεσμα να μην χαμογελάει καθόλου.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης: Εισβάλλει σε καθημερινή σειρά και φέρνει τα πάνω - κάτω!

"Είμαι χαρούμενη για τον εαυτό μου που έχω αντέξει. Όσο φτάνουμε στο τελικό, βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι για να κερδίσουν είναι έτοιμοι να προδώσουν άτομα που είπαν και εμπιστεύτηκαν πολλά και έχουν αλλάξει πολλές συμπεριφορές οπότε εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ με την κριτική των κοριτσιών. Δεν μου αρέσει καθόλου ο ανταγωνισμός, θαύμαζα το ωραίο και συνεχίζω να το κάνω. Με στεναχωρεί που αλλά λέγονται στη αρχή και αλλά γίνονται" είπε η Λέκα και λίγο αργότερα η Φωτεινή Τράκα... μυγιάστηκε καθώς θεώρησε πως η Μαρία απευθύνεται σε εκείνη και της απάντησε πολύ σκληρά!

Δείτε ακόμη: Ανδρέας Γεωργίου: Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει! Full in love o ηθοποιός! (βίντεο)

Η Μαρία προσπάθησε να μην δώσει συνέχεια και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε τον ρόλο του πυροσβέστη ώστε να λήξει το θέμα.

Όταν η παίκτρια στάθηκε μπροστά στους κριτές, εκείνοι με έμμεσο τρόπο πήραν το μέρος της και "άδειασαν" την Ναντίν Ανζάουι που λίγη ώρα πριν είχε σχολιάσει πως η Μαρία δεν έκανε και κάτι σπουδαίο και πως το look που παρουσιάζει είναι μια... αντιγραφή δικού της παλιότερου.

Η Μαγγίρα ξεκαθάρισε πως ουδεμία σχέση έχει η Λέκα με την Ανζάουι και έκανε την μελαχρινή νεαρή να νιώσει λίγο καλύτερα!

Δείτε το βίντεο: