My Style Rocks 2: Μπούκαρε στο πλατό η Βρισιήδα Ανδριώτου και έφερε τον πανικό! - Η χαρά του Κουδουνάρη και οι αποκαλύψεις της πρώην παίκτριας! (βίντεο)

Πανικός έγινε στο πλατό!

My Style Rocks 2: Μπούκαρε στο πλατό η Βρισιήδα Ανδριώτου και έφερε τον πανικό! - Η χαρά του Κουδουνάρη και οι αποκαλύψεις της πρώην παίκτριας! (βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks "μπούκαρε" στο πλατό και έφερε τον πανικό!

Η Βρισιήδα Ανδριώτου... είδε φως και μπήκε! Όπως είπε η παίκτρια του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού, πήγαινε για καφέ στις καφετέριες που είναι κοντά στο στούντιο και πέρασε να πει ένα "γειά". Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Την έβγαλαν ακόμη μια φορά στον... τάκο! Ξέσπασε η Ιωάννα με τους κριτές! - "Δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό!"

Η χαρά του Στέλιου Κουδουνάρη ο οποίος αντίκρισε την πρώην παίκτρια ήταν απερίγραπτη και σηκώθηκε αμέσως να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει και φυσικά την παρότρυνε να κάνει μια πασαρέλα για να δει τι έχει γίνει από την περσινή χρονιά.

Δείτε ακόμη: Έλενα Αρμάο: "Ήταν μια πληγή ανοιχτή! Όλα τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα..." (βίντεο)

Όταν η Βρισιήδα στάθηκε στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η παρουσιάστρια της έκανε την ερώτηση... κλειδί! "Πέρσι αντέγραφε η Ιωάννα;" ρώτησε η Κωνσταντίνα και η Βρισιήδα απάντησε πως: "Ήταν μια εβδομάδα δεν πρόλαβα να δω!"

Δείτε ακόμη: Φάνης Μουρατίδης: "Το μετά φοβήθηκα, διότι από εργένης έκανα ένα μεγάλο άλμα στη ζωή μου..."

Όσο με το τι ασχολείται πλέον η πρώην παίκτρια;

Έκανε το όνειρο της πραγματικότητα αφού έγινε μοντέλο!

Δείτε το βίντεο: