My style rocks 2: "Σκοτώθηκαν" στον "αέρα" Μπάση-Κουδουνάρης! - "Αν σε χαντακώναμε δεν θα ήσουν εδώ!" (βίντεο)

Έξαλλος έγινε ο Στέλιος Κουδουνάρης!

My style rocks 2:

My Style Rocks χωρίς καβγά είναι σαν φαγητό χωρίς... αλάτι!

Αυτή τη φορά η ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στην μελαχρινή παίκτρια Εύα Μπάση και τον κριτή Στέλιο Κουδουνάρη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποχώρησε από το σχήμα του λίγο πριν την πρεμιέρα λόγω του Νότη Σφακιανάκη!

Η παίκτρια ενοχλήθηκε από την κριτική που δέχτηκε χθες από τους κριτές για την εμφάνιση της καθώς θεώρησαν πως είναι overdressed και φυσικά αυτό το είπε στο σημερινό επεισόδιο.

Δεν μπορούσε να κρυφτεί άλλωστε, αφού η Εύα ήταν κατσουφιασμένη από την αρχή σχεδόν του επεισοδίου.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης της εξήγησε πως αυτή η προσέγγιση που έκανε δεν ήταν ούτε σωστή ούτε ιδανική. Μάλιστα ο κριτής δεν δίστασε να της πει ότι παίζει και λίγο... θέατρο και πως το παίζει στεναχωρημένη.

Δείτε ακόμη: Πένθος! Νεκρή στα 34 της πρώην παίκτρια του Next Top Model!

"Δεν είμαι στενοχωρημένη, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να εστιάζετε στη λεπτομέρεια μόνο σε εμένα, ενώ κάπου αλλού μπορεί να το αφήνετε να πέσει κάτι" του είπε εκείνη.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε νυφικό για δεύτερη φορά!

"Εάν θέλεις να πεις κάτι, πες το μου ειδικά και συγκεκριμένα, αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό, ενοχλήστε από πράγματα που δεν είναι έτσι όπως νομίζετε. Αν έχετε ενστάσεις για κάτι, να το λέτε, να το συζητάμε, να το λύνουμε. Γι' αυτό σας δίνουμε το λόγο, αλλά για να έχεις ένσταση πρέπει να λες κάτι συγκεκριμένο, είσαι τρεις μήνες εδώ πέρα, αν σε χαντακώναμε δεν θα ήσουν εδώ...", είπε μεταξύ άλλων ο κριτής.

Δείτε το βίντεο: