My style rocks 2: Έβγαλαν στη... σέντρα την Παπαδέλη! - "Το όρια σου δεν έχουν σχέση με μας!" - Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια! (βίντεο)

Απίστευτη ένταση στο πλατό του παιχνιδιού!

My style rocks 2: Έβγαλαν στη... σέντρα την Παπαδέλη! -

Απίστευτη ένταση σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks!

Οι κριτές έβγαλαν στη... σέντρα την άλλοτε αγαπημένη τους παίκτρια, Χριστίνα Παπαδέλη! Τι συνέβη όμως; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Χρανιώτης: "Έκανα Πρωτοχρονιά μόνος μου, με έναν άγνωστο άντρα..." - Ο ηθοποιός θυμάται...

Η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές ώστε να ακούσει τα σχόλια της για το look της και να την βαθμολογήσουν.

Μεταξύ άλλων, της τόνισαν πως η συμπεριφορά της απέναντι τους έχει αλλάξει μετά την πολυήμερη απουσία της λίγο καιρό πριν και πως επέστρεψε με αλλαγμένη και άσχημη διάθεση, κάτι που φαίνεται και στο ντύσιμο της.

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τουμασάτου: "Είναι μια πολύ σπαρακτική στιγμή και άγρια σκηνή..." - Τι αποκάλυψε για το "Γυναίκα χωρίς όνομα";

Η Χριστίνα Παπαδέλη τότε τους εξέφρασε το παράπονο της για την βαθμολογία που παίρνει και τους είπε πως νιώθει αδικημένη καθώς σε κάθε της look θα βρουν κάτι άσχημο.

Τους τόνισε δε, πως έχει φτάσει στα όρια της. Ξέσπασε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος κατά της παίκτριας λέγοντας της πως τα όρια της δεν έχουν να κάνουν με εκείνους.

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: "Ξέρω μέσα μου τι έκανα και νιώθω..." - Οι συμβουλές της παρουσιάστριας!

Η Μπέττυ Μαγγίρα από την άλλη, την παρότρυνε να δει τα βίντεο από τα επεισόδια και να κρίνει μόνη της αν έχουν αλλάξει τα looks της μετά την επιστροφή της στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο: