My Style Rocks 2: Όσα δεν γνωρίζαμε για την Νίνα Παπαϊωάννου την 50χρονη παίκτρια που έχει ξεχωρίσει με το στιλ της!

Η νέα κοσμική Αθηναία που ξεχωρίζει με το στιλ της!

My Style Rocks 2: Όσα δεν γνωρίζαμε για την Νίνα Παπαϊωάννου την 50χρονη παίκτρια που έχει ξεχωρίσει με το στιλ της!

Η Νίνα Παπαϊωάννου είναι από τις νέες παίκτριες του show μόδας και ήδη από τις πρώτες της εμφανίσεις έκανε την διαφορά και ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι.

Ποια είναι όμως η 50χρονη κοσμική Αθηναία με τις εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Επανασύνδεση βόμβα! Με ποιον πρώην της πέρασε τα Χριστούγεννα η Σπυροπούλου;

Η Νίνα, είναι κληρονόμος και επιχειρηματίας της Fiat-Παπαϊωάννου, η οποία εκτός του ότι αγαπά την μόδα, διατηρεί το δικό της blog και εχει δύο παιδιά 28 και 27 ετών.

Μέσα από το blog της δίνει συμβουλές σε γυναίκες των 40+ για το styling και τη μόδα.

Δείτε ακόμη: Έρχεται το «Μια κυρία στα Μπουζούκια»! Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα θα αναλάβει το ρόλο της Μαίρης Χρονοπούλου;

«Στα 50 και, μπήκα ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι τηλεοπτικό σόου My Style Rocks στην Ελλάδα. Συναγωνίζομαι μερικές απίθανες 20 και κάτι χρόνων γυναίκες, αλλά το στυλ έχει να κάνει πάντα με την ομορφιά σε κάθε ηλικία, την προσωπικότητα και τα ρούχα», έγραψε στο blog της.

Δείτε ακόμη: «Το σόι σου»: Το άγνωστο περιστατικό της σειράς που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao είναι απόφοιτος των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη και στα τέλη του '80 δούλεψε στην επιχείρηση εισαγωγής αυτοκινήτων γνωστής ιταλικής εταιρίας που είχε η οικογένεια της. Στην συνέχεια εργάστηκε ως κοσμικογράφος στο περιοδικό «Status», και περιπλανήθηκε για κάποια χρόνια επαγγελματικά, μέχρι να ασχοληθεί με τη μόδα.