My Style Rocks 2: Το... αποκριάτικο look, τα νεύρα της Σιαμπάνη και το ξέσπασμα του Στέλιου Κουδουνάρη! - "Τόσο μπορείς, τόσο κάνεις!" (βίντεο)

Απίστευτη ένταση στο πλατό!

My Style Rocks 2: Το... αποκριάτικο look, τα νεύρα της Σιαμπάνη και το ξέσπασμα του Στέλιου Κουδουνάρη! -

Η Ιωάννα Σιαμπάνη με κέφι, τσαχπινιά και... μπρίο εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της για να ακούσει τα σχόλια τους και να δει τις βαθμολογίες τους.

Η κριτική που δέχτηκε από την Νίνα Παπαϊωάννου την έκανε έξαλλη... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έλλη Στάη: Βλέπει ξανά τα δελτία της για να διορθώσει τα λάθη; Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος;

"Μου φαίνεται λίγο αποκριάτικο, εγώ δεν τρέχω οπότε δεν το ξέρω. Έχω όμως φίλες που τρέχουν" ήταν το σχόλιο της Νίνας που έβγαλε από τα... ρούχα της την Ιωάννα η οποία ξέσπασε κατά της συμπαίκτριας της.

"Έχω παίξει με τα Prints" και "μάλλον δεν είσαι κορίτσι του My Style Rocks!" και "έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα..." ήταν μόνο μερικά από τα όσα είπε η Ιωάννα στην Νίνα!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Έσκασαν "βόμβες"! Η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς και το ξέσπασμα της Λέκα! (βίντεο)

Η Νίνα Παπαϊωάννου δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει ή να εκνευριστεί με την συμπαίκτρια της και προτίμησε να επιχειρηματολογήσει για την χαμηλή βαθμολογία που έβαλε.

Στο... παιχνίδι της μανούρας μπήκε και η Μαρία Λέκα η οποία συνέχισε να γκρινιάζει για την δική της χαμηλή βαθμολογία που είχε πάρει λίγη ώρα πριν.

"Τόσο μπορείς, τόσο κάνεις Μαρία μου! Συγγνώμη που στο λέω!" ξέσπασε ο Στέλιος Κουδουνάρης κατά της Μαρίας Λέκα!

Δείτε ακόμη: Power of Love 2: Ποιος παίκτης είχε εμφανιστεί δίπλα σε s3xy ηθοποιό μόνο με το μποξεράκι του;

Όταν η Ιωάννα Σιαμπάνη πήγε μπροστά στους κριτές για να ακούσει την κριτική τους, της τόνισαν πως είναι εξαιρετικά αγενής.

Δείτε το βίντεο: