My Style Rocks 2: "Η χαρά του... Αρτέμη Μάτσα!" - Εκνευρίστηκε ο Αργυρόπουλος με την αποκάλυψη της Μπάση! (βίντεο)

Η Μπάση... έδωσε τη Σιαμπάνη και ο κριτής εκνευρίστηκε!

My Style Rocks 2:

Το παιχνίδι έχει μπει στην τελική του ευθεία και οι παίκτριες... δίνουν η μια την άλλη "στεγνά"!

Λίγες μέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks 2, που θα αναδείξει την κοπέλα με το καλύτερο στυλ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Τις κόλλησε όλες η Τράκα! Κι άλλη παίκτρια αποκοιμήθηκε on air! (βίντεο)

Οι παίκτριες προκειμένου να... επιβιώσουν και να φτάσουν εκείνες μέχρι τον τελικό έχουν αρχίσει και "καρφώνουν" η μια την άλλη.

Ένα "κάρφωμα" που έγινε στο σημερινό επεισόδιο όμως, εκνεύρισε τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. "Το παιχνίδι έχει γίνει η χαρά του Αρτέμη Μάτσα! Δίνεται η μια την άλλη..." είπε φανερά ενοχλημένος στις παίκτριες.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Αλεξανιάν: Το συγκινητικό "αντίο" στην Κική Σεγδίτσα... - "Έναν καλό λόγο είχε πάντα να μου πει.. τώρα σιωπή..."

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο της Εύας Μπάση για την Ιωάννα Σιαμπάνη. Η Ιωάννα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές με μια διάφανη φούστα την οποία είχε συνδυάσει με ολόσωμη φόρμα ώστε να μην είναι αποκαλυπτική.

Ενώ συζητούσε με τους κριτές η Ιωάννα, η Εύα Μπάση πετάχτηκε λέγοντας: "Να σας πω κάτι, αυτό η Ιωάννα το φορούσε στα γενέθλια της χωρίς τίποτα από μέσα!".

Δείτε ακόμη: Καίτη Γκραμμά: Θέλει να βιώσει το θαύμα της εγκυμοσύνης! - "Έχουν ξεκινήσει στην Αμερική, σε πειραματικό στάδιο..." (βίντεο)

"Φορούσα ένα body!" είπε η Ιωάννα και συνέχισε πως δεν είχε καταλάβει πόσο αποκαλυπτικό ήταν το σύνολο που φορούσε τότε γιατί δεν είχε καλό φωτισμό όταν το ετοίμαζε!

Δείτε το βίντεο: