Elif - Αποκλειστικό: Η Αρζού πνίγει την Ελίφ

«Βόμβα»...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif - Αποκλειστικό: Η Αρζού πνίγει την Ελίφ

Έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό για την καθημερινή τούρκικη σειρά «Elif» η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR. Η Αρζού το φτάνει στα άκρα και πνίγει την Ελίφ. Θα καταφέρει να ξεφύγει;

Για άλλη μια φορά η Αρζού παθαίνει εμμονή με τη Μελέκ και τη θεωρεί υπαίτια για τον χαμό του μωρού που περίμενε, παρόλο που ξέρει πως η Γκοντζά ήταν εκείνη που ευθύνεται για το κακό! Στόχος της Αρζού, ξανά, είναι να πεθάνει η Ελίφ!

Κι ενώ η Αρζού και ο Ουμίτ κάνουν όνειρα για το μέλλον με τον ερχομό του παιδιού τους, το κακό δεν αργεί να συμβεί και η αδίστακτη γυναίκα χάνει το μωρό που περιμένει εξαιτίας των χαπιών που της έδινε η Γκοντζά. Θέλει να το κρατήσει μυστικό από τον Ουμίτ και όταν επιστρέφει σπίτι, με το ζόρι κρατιέται να μην ξεσπάσει, όταν βλέπει πως ο άντρας της έχει αγοράσει παιδικά πράγματα. Η ίδια νιώθει κουρασμένη και ξαπλώνει να κοιμηθεί. Αρχίζει να βλέπει οράματα και να παραλογίζεται! Μπορεί η Γκοντζά να της έκανε κακό, αλλά θεωρεί πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η Μελέκ και έτσι έχασε το μωρό της: «Η Μελέκ σκότωσε το μωρό μου», ψελλίζει όταν ξυπνάει.

Θυμωμένη πάει στο σπίτι των Εμιρόγλου και αρχίζει να φωνάζει στη Μελέκ: «Είσαι δολοφόνος και θα το πληρώσεις αυτό! Σκοτώσες πρώτα την Τουγκτσέ και τώρα το μωρό μου!», ενώ εκείνη τη στιγμή βλέπει σαν παραίσθηση την Γκοντζά μέσα στο σπίτι. Η Αρζού εισβάλλει, αρχίζει να την ψάχνει και να φωνάζει το όνομά της. Η Μελέκ, η Αλιγέ και η Ζεϊνέπ προσπαθούν να την ηρεμήσουν και εκείνη λιποθυμάει. Ο Σελίμ μαζί με τη Μελέκ και τη Ζεϊνέπ τη μεταφέρουν στην έπαυλη και εκείνη σαν χαμένη κοιτάζει το κενό. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Λεϊλά αποφασίζει να κερδίσει ξανά την καρδιά του Γιουσούφ με το να κλέψει την Ελίφ. Δείτε ωστόσο και το αποκλειστικό που θέλει την Αρζού... νεκρή.

Έτσι θα πνίξει η Αρζού την Ελίφ

Το σχέδιό της είναι να κάνει πως ψάχνει τη μικρή και δήθεν να την εντοπίσει για να κερδίσει τον θαυμασμό του. Ωστόσο το σχέδιό της δεν πηγαίνει όπως το είχε αρχικά κανονίσει και η μικρή καταλήγει τελικά στην πόρτα της Αρζού. Λίγο πριν, η Μελέκ με τον Γιουσούφ έχουν πάει στο κτήμα και απαιτούν από την Αρζού να τους πει πού βρίσκεται η μικρή. Εκείνη πράγματι δεν γνωρίζει τίποτα. Αργότερα βρίσκει έξω από την πόρτα της την Ελίφ: «Ποιος σε έφερε εδώ; Σε έψαχναν οι δικοί σου;», τη ρωτάει η Αρζού, όμως τη δένει και την κλειδώνει στο υπόγειο. Ωστόσο η Ελίφ καταφέρει να ξεφύγει και πάει στο παιδικό δωμάτιο...

Elif εξελίξεις star

«ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ»

001: ΑΡΖΟΥ: Νόμιζες ότι μπορούσες να μου ξεφύγεις;

Λεζάντα 002: Η Αρζού αρπάζει την Ελίφ από τον λαιμό να την πνίξει!

003: ΑΡΖΟΥ: Αυτό το σπίτι θα γίνει ο τάφος σου! Ηρθε το τέλος σου! Θα σε σκοτώσω!

Λεζάντα 004: Οσο η αδίστακτη γυναίκα την πιέζει τόσο η Ελίφ προσπαθεί να πάρει ανάσα...

Λεζάντα 005: Η Ελίφ δαγκώνει το χέρι της Αρζού και έτσι καταφέρνει προς στιγμή να ξεφύγει.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ