Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Nomads: Η συγκλονιστική αποψινή μονομαχία των αρχηγών και όλες οι φωτογραφίες από το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

teaser_copy_53
NOMADS 01.11.2017 16:26
Μονομαχία μεταξύ αρχηγών περιέχει το σημερινό επεισόδιο του Nomads. Συγκεκριμένα,η αρχηγός της ομάδας των Ωκεανών Όλγα Πηλιάκη από τη μία και η Νατάσα Καλογρίδη ως αρχηγός της ομάδας της Φωτιάς από την άλλη, θα αγωνιστούν προκειμένου να κατακτήσουν το σημερινό έπαθλο. Νοmads: Σφαγή στο σημερινό επεισόδιο! Το «ξεσκέπασμα» του Μαυρίδη και ο σκληρός αγώνας αρχηγών! Κερδίζει Πηλιάκη ή Καλογρίδη;

Η νικητήρια ομάδα θα απολαύσει μία στιγμή επικοινωνίας από τη Wind και ένα ταξίδι στο μαγικό EL NIDO. Διάβασε παρακάτω...

Nomads: Το ατομικό αγώνισμα κόβει την ανάσα! Όλες οι φωτογραφίες από το επεισόδιο που θα δούμε απόψε!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ:

Το σημερινό αγώνισμα του επάθλου είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξουν ταυτόχρονα οι αρχηγοί μεταξύ τους.

Θα επιλέξουν έναν άντρα παίκτη από την ομάδα τους, ο οποίος θα κλειδωθεί μέσα σε μία σιδερένια μπάλα, την οποία θα πρέπει να μεταφέρουν στο τέρμα.

Ξεκινώντας, θα πρέπει να σπρώξουν τη μπάλα πάνω από τους τρεις κορμούς και να την περάσουν από τους επικλινείς διαδρόμους.

Φτάνοντας στην ξύλινη πυραμίδα θα πρέπει να λύσουν τους κόμπους του σκοινιού, ώστε να μπορούν να περάσουν μέσα από την κατασκευή.

Στη συνέχεια θα πρέπει να περάσουν το πρώτο σκάμμα και αμέσως μετά μέσα από το μικρό λαβύρινθο που θα συναντήσουν.

Nomads: Η ζωή της Χριστίνας Κολέτσα μέσα από 12 στιγμιότυπα πριν μπει στο reality! Το άγνωστο παρελθόν της καλλονής από τη Βέροια!

Αφού περάσουν και το δεύτερο σκάμμα θα φτάσουν κάτω από τα 5 κλειδιά. Παίρνοντας ένα κλειδί κάθε φορά, θα πρέπει να καταφέρουν να ξεκλειδώσουν το ξύλινο κουτί που θα βρίσκεται παρακάτω για να απελευθερώσουν τη ματσέτα.

Αμέσως μετά, θα πρέπει να επιστρέψουν στην μπάλα και με τη ματσέτα να κόψουν το σκοινί για να απελευθερώσουν τον συμπαίκτη τους που θα βρίσκεται μέσα και μαζί του να φτάσουν στο τέρμα.

Το παιχνίδι παίζεται σε γύρους και ξεκινάει πρώτα η αρχηγός να σπρώχνει την μπάλα με τον παίκτη μέσα, στη συνέχεια σπρώχνει την μπάλα μαζί με μία παίκτρια από την ομάδα και στον επόμενο γύρο η αρχηγός σπρώχνει την μπάλα με άλλες δυο παίκτριες από την ομάδα της.

Nomads: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η Αποστολία Ζώη λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας! Ποιος θα κερδίσει;

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από το νέο επεισόδιο του Nomads:Nomads: O συγκλονιστικός αγώνας ασυλίας και όλες οι φωτογραφίες από το αποψινό αγώνισμα!

Αποστολία Ζώη: 10 πράγματα που δεν ήξερες για την πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια του Nomads!

TAGS
Share