Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Nomads: Η Φωτιά στήνει στην γωνία τον Μαυρίδη! Ο τσακωμός και ο παίκτης που θα μονομαχήσει με την Γαστεράτου!

a8cd7f_1
NOMADS 02.11.2017 12:31

Χαμός προβλέπεται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο του Nomads.

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι έτοιμη να μονομαχήσει με έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα της, δηλαδή από την ομάδα της Φωτιάς, για να διεκδικήσει την θέση της στο νησί καθώς μόνο ένας θα παραμείνει στο παιχνίδι, όμως πριν γίνει αυτό θα συμβούν πράγματα πολλά και το Youweekly.gr θα σας τα αποκαλύψει πρώτο. διαβάστε παρακάτω...Το κλίμα στην ομάδα των Διάσημων όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Τετάρτης δεν είναι και τόσο καλό καθώς υπάρχει πολύ ένταση ανάμεσα σε όλους και τον Γιώργο Μαυρίδη.

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Τετάρτης η Αποστολία και η Κολέτσα άφησαν να εννοηθεί πως ο Γιώργος μπροστά στις κάμερες δείχνει έναν άλλον εαυτό για να τον συμπαθήσει περισσότερο ο κόσμος..

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πως ο Μαυρίδης θα έρθει σε λεκτική ρήξη με την Μαντώ και θα την κατηγορήσει ότι είπε πράγματα τα οποία η ίδια αρνείται!

Μάλιστα, θέση θα πάρει και η Αποστολία Ζώη αλλά και η Χριστίνα Κολέτσα, οι οποίες θα υποστηρίξουν την Μαντώ διαψεύδοντας τον Μαυρίδη και κατηγορώντας τον ακόμη μια φορά για στημένη συμπεριφορά!Μετά από αυτό το βαρύ κλίμα λοιπόν η Μαντώ μαζί με έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα της θα πρέπει να "παλέψει" και πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως αυτό το άτομο θα είναι ή η Καλογρίδη ή η Κολέτσα. Να υπενθυμίσουμε πως η Αποστολία Ζώη έχει κερδίσει την ατομική ασυλία και δεν μπορεί να βρεθεί σε αυτή τη θέση...

TAGS
Share