Nomads - διαρροή: Αυτοί είναι οι δύο σημερινοί μονομάχοι προς αποχώρηση! Ποιους \"προστάτεψε\" το τηλεοπτικό κοινό;

Nomads - διαρροή: Αυτοί είναι οι δύο σημερινοί μονομάχοι προς αποχώρηση! Ποιους \
Το Nomads έχει μπει στην τελική του ευθεία αφού λιγότερος από ένας μήνας απομένει για την ολοκλήρωσή του! Nomads: Η έμμεση αναφορά της Μιλλούση στον Πετρούνια για τα γενέθλιά του και το δώρο που θέλει να του κάνει! (Βίντεο)

Την βδομάδα που διανύουμε ήταν η πρώτη από την στιγμή που το ριάλιτι μετατράπηκε σε ατομικό από ομαδικό και σήμερα θα δούμε την πρώτη μονομαχία για την αποχώρηση παίκτη! Διαβάστε παρακάτω...

Ποιοι οι υποψήφιοι; Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια μάχη για να παραμείνουν στο παιχνίδι θα δώσουν οι Κωνσταντίνος Οροκλός, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Νίκος Αναδιώτης και Μιχάλης Ζαμπίδης! Δύο εξ αυτών θα προστατευτούν από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ήδη έχει πάρει την απόφασή του και θα την δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Nomads spoiler: Αδυσώπητο το σημερινό αγώνισμα! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι; (βίντεο)



Το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκλειστικότητα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο μόνος σίγουρος μονομάχος είναι ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ενώ μάχη θα γίνει ανάμεσα στους Μιχάλη Ζαμπίδη και Δημήτρη Αλεξάνδρου για το ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος και ταυτόχρονα υποψήφιος προς αποχώρηση! Από την δική του πλευρά ο Νίκος Αναδιώτης θεωρεί σίγουρη την παραμονή του στο παιχνίδι, αφού το ήθος και ο χαρακτήρας του φαίνεται πως έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό που τον κρατάει στις Φιλιππίνες και το Nomads!

Nomads: «Στήνονταν ψηφοφορίες!» Η αποκάλυψη on air από την έξαλλη Φαίη Σκορδά! (βίντεο)

Ποιος αποχωρεί; Αυτό δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε ακόμα, με την πιθανότερη μονομαχία πάντως να είναι ανάμεσα στα δύο κολλητάρια και κάτοικους της βίλας αυτή την εβδομάδα, Κωνσταντίνο Οροκλό και Δημήτρη Αλεξάνδρου! Αν το Athensmagazine.gr εχει νέα διαρροή θα σας την μεταφέρει! Μέχρι τότε υπομονή...

Αποκλειστικό Νοmads: Μένει ή φεύγει η Χριστίνα Κολέτσα; Tα πολλά νεύρα και όλο το παρασκήνιο


 

Athensmagazine.gr