Nomads διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (10/11) αγώνισμα!

Spoiler alert! Ποιος είναι ο μεγάλος χαμένος απόψε;

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Nomads διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (10/11) αγώνισμα!

Είμαστε εδώ,ξανά στο Youweekly.gr όπως είμαστε από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης για να σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο με διαρροές και αποκλειστικά!


Πάντα σας είχαμε πρώτοι τις διαρροές από το Survivor και το ίδιο θα κάνουμε και με το Nomads, αφού μας το ζητήσατε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 9/11:Στα πατώματα η Καινούργιου - Απασφάλισε το Nomads! Όλα τα νούμερα...

Χτες λοιπόν σας είχαμε από το πρωί τη διαρροή για την ασυλία (Δείτε εδώ) και σήμερα είμαστε πίσω για τη διαρροή για το σημερινό αγώνισμα!

Επίλεκτοι και Εισβολείς θα αγωνιστούν σε έναν στίβο μάχης, που φαίνεται να είναι και λίγο τύχης, με τους εισβολείς να θέλουν να κερδίσουν το έπαθλο γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει κανένα.

*Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς αναφορά πηγής

Ωστόσο, θα δούμε και μια ένταση μεταξύ της Μαριάννας Καμαρυωτάκη και του Βασιλόπουλου, με αφορμή ένα φάουλ που υποτίθεται πως έχει γίνει! Και πάμε τώρα στο θέμα μας...

Δείτε ακόμη:Nomads 2: Τα κλάματα του Ακριβόπουλου, ο νέος αρχηγός στους Εισβολείς και ο τραυματισμός του Χανταμπάκη! (Βίντεο)

Ο αγώνας έχει να κάνει με στόχο και ακρίβεια αφού όσοι περάσουν το στίβο μάχης, πρέπει να βάλουν μπάλες μέσα σε ειδικά κουτάκια! Το αγώνισμα θυμίζει παλιό, καλό survivor και οι Εισβολείς πανηγυρίζουν αφού ξύπνησε μνήμες από κάτι που ξέρουν να κάνουν καλά...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια!

Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως πάλι οι Εισβολείς έχουν ένα μικρό προβάδισμα! Από την άλλοι οι Επίλεκτοι θέλουν πολύ μια νίκη και δεν θα παραιτηθούν εύκολα! Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι θα κριθεί στον πόντο και ο νικητής θα είναι μόνο ένας! Μέχρι λοιπόν τη βραδινή μας - σίγουρη διαρροή δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο αλλά και το trailer:

TAGS