Nomads 2 διαρροή: Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα!

Μάχη σώμα με σώμα!

Nomads 2 διαρροή: Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα!

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον έχει γίνει το παιχνίδια επιβίωσης μετά την είσοδο των διασήμων.

Οι επίλεκτοι από το πρώτο κιόλας αγώνισμα έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να μην τους πάρουν τον αέρα τον Εισβολείς. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γενέθλια για την Έλενα Χριστοπούλου! Δεν φαντάζεστε τα πόσα κλείνει!

Στο σημερινό επεισόδιο από την Μαδαγασκάρη ακόμη ένα αγώνισμα έρχεται να δυσκολέψει τους παίκτες. Ξανά εδώ στο Youweekly.gr σας έχουμε την διαρροή!

Επίλεκτοι και Εισβολείς είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους και να κερδίσουν το αγώνισμα. Οι Εισβολείς έχουν πεισμώσει καθώς από την ημέρα που μπήκαν δεν έχουν κερδίσει κανένα αγώνισμα, ενώ από την άλλη οι Επίλεκτοι θέλουν έναν - έναν τους Εισβολείς να πάνε σπίτια τους.

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω μιλήσει με τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη γιατί...»!

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε μια ένταση ανάμεσα στην Μαρίαννα Καμαρυωτάκη και τον Χρήστο Βασιλόπουλο, με αφορμή ένα φάουλ που υποτίθεται πως έχει γίνει! .

Όμως ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος ο χαμένος;

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για την σχέση της με πασίγνωστο ηθοποιό που δεν γνώριζε κανείς!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Εισβολείς για ακόμη μια φορά έχουν προβάδισμα μιας και το αγώνισμα θυμίζει σε πολύ ένα από τα αγωνίσματα του Survivor και θα είναι εκείνοι που είναι πιο κοντά στην νίκη, ωστόσο οι Επίλεκτοι δεν το βάζουν κάτω. Το παιχνίδι κρίνεται κυριολεκτικά στον πόντο και ο νικητής θα είναι ένας.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο: