Nomads 2 - Διαρροή: Αυτή είναι η ομάδα θα κερδίσει απόψε την ασυλία!

Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα την ασυλία;

Nomads 2 - Διαρροή: Αυτή είναι η ομάδα θα κερδίσει απόψε την ασυλία!

Έφτασε η ώρα για ένα ακόμη δύσκολο αγώνισμα ασυλίας!

Οι δυο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για πάρουν την νίκη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Άφωνοι οι κριτές! "Άδειασαν" την Λέκα οι συμπαίκτριες της! Έβαλε τα κλάματα με όσα άκουγε... (βίντεο)

Επίλεκτοι και Εισβολείς θα «πέσουν» στον στίβο μάχης δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων τους για να μην αποχωρήσει κανείς από την ομάδα τους.

Αν δεν θέλετε να μάθετε ποιος θα κερδίσει απόψε μην πάτε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αργυρός: "Θυσίασα μία σχέση που είχα εκείνη την περίοδο για τον..."

Τέσσερις νίκες σερί έχουν καταφέρει να πάρουν οι Επίλεκτοι από τους Εισβολείς με αποτέλεσμα να τους έχουν ρίξει πολύ το ηθικό. Μπορεί τα νεύρα να είναι πολλά κατά την διάρκεια του αγώνα και να έχουν γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, παρόλα αυτά έχουν καταφέρει μόνο να πάρουν μερικές νίκες παραπάνω ανά άτομο και όχι όλο το παιχνίδι.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης: Εισβάλλει σε καθημερινή σειρά και φέρνει τα πάνω - κάτω!

Οι Εισβολείς, δεν έχουν πάρει καμία νίκη κάτι που τους κάνει να θέλουν να επιμένουν περισσότερο,ενώ από την άλλη οι Επίλεκτοι, έχουν πάρει τα πάνω τους, αφού και κερδίσουν και τρέφονται!

Το σημερινό αγώνισμα για ακόμη μια φορά θα μοιάζει κατά πολύ στο Survivor και οι Εισβολείς έχουν μια ελπίδα προς την νίκη της ασυλίας.

Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη;

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία είναι οι Εισβολείς, αφού αποφάσισαν να μπουν στο στίβο μάχης, δυνατά!

Για να δούμε...

TAGS