Nomads 2: Η καμένη κατσαρόλα, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και η νέα... Αλεξανδράκη! (βίντεο)

Όλα όσα είδαμε χθες στο Nomads!

Nomads 2: Η καμένη κατσαρόλα, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και η νέα... Αλεξανδράκη! (βίντεο)

Ακόμα ένα επεισόδιο του Nomads καθήλωσε τους τηλεθεατές χθες το βράδυ!

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα! Σκληρό στίβο μάχης, καβγάδες, "καρφιά" και σπόντες από παντού να εκτοξεύονται και φυσικά αρκετή... ίντριγκα! Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε τα καλύτερα στιγμιότυπα του χθεσινοβραδυνού Nomads και σας τα παρουσιάζει!

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου;

Το καρφί του Βασιλόπουλου στην Αθηνά: «Νέα Αλεξανδράκη μας βρήκε... »

Τι κι αν αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο ακόμα και με την απουσία της!

Ένα περιστατικό με την Αθηνά στάθηκε αφορμή για να πετάξει τις μπηχτές του ο Χρήστος Βασιλόπουλος!

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Αθηνά ήθελε να ζεστάνει το φαγητό στην κατσαρόλα, κατάφερε να την... κάψει!

Όπως είναι φυσικό αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο από τους συμπαίκτες της που έπεσαν να την... φάνε.

Κάπου εκεί λοιπόν ο Χρήστος Βασιλόπουλος πέταξε το καρφί του λέγοντας της νέα Αλεξανδράκη μας βρήκε!

Δείτε ακόμη: Nomads 2 trailer: Ίντριγκες, σπόντες και κλάματα στο αυριανό επεισόδιο! (Βίντεο)

Η καμμένη κατσαρόλα που έκανε άνω κάτω τους επίλεκτους! - Τα «πισώπλατα μαχαιρώματα» στην Αθηνά!

Κι όμως μια καμμένη κατσαρόλα στάθηκε αφορμή για να διχάσει του επίλεκτους και να βγάλει στην επιφάνεια κλίκες και πισώπλατα μαχαιρώματα!

Η... απρόσεκτη Αθηνά πέρα από την βόμβα της Αλεξανδράκη έριξε και την δική της... στην κουζίνα, αφού όπως ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος η κουζίνα τους έμοιαζε σαν να έχει πέσει... βόμβα!

Το περιστατικό αυτό φαίνεται πώς μας έδειξε σε ποιες κλίκες είναι μοιρασμένοι οι επίλεκτοι!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο οι μισοί επίλεκτοι «κράζουν» την Αθηνά για την καμμένη κατσαρόλα και έχουν παράπονα για την συμπεριφορά της στο παιχνίδι, καθώς υποστηρίζουν πώς δεν βοηθά σε τίποτα!

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΪ: Βγήκε... φόλα το δυνατό χαρτί! Τρέχουν και δεν φτάνουν στο κανάλι!

Πώς αντιδρούν επίλεκτοι και εισβολείς στην... βόμβα της Αλεξανδράκη; - Ποιοι την στηρίζουν και ποιοι την διαψεύδουν;

Στο επίκεντρο του σημερινού επεισοδίου βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη παρά την απουσία της και την οικειοθελή της αποχώρηση!

Οι αντιδράσεις τόσο των επίλεκτων όσο και των εισβολών ήταν ποικίλες!

Όταν λοιπόν ο Σάββας Πούμπουρας ρώτησε τους παίκτες ποια είναι η άποψη του για την βόμβα που πέταξε η Αλεξανδράκη, ο Αλέξανδρος Σίαρς την διεύψεσε λέγοντας πώς εκείνος δεν είδε ποτέ κανέναν να γελά με τον τραυματισμό του Κώστα Αναγνωστόπουλου!

Από το αντίπαλο στρατόπεδο όμως οι παίκτες φαίνεται πώς είχαν διαφορετική άποψη, αφού στήριξαν την Δήμητρα Ακεξανδράκη λέγοντας πώς ήταν η μοναδική παίκτρια η οποία έλεγε πάντα την αλήθεια με οποίο κόστος!

Τόσο ο Μισθοφόρος όσο και ο Γιάννης Σπαλιάρας φαίνεται πώς πήραν το μέρος της, αφού δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά!

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Σπαλιάρας και Ντίμαρ! - Ο άγριος καβγάς στους εισβολείς!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Δημήτρης Μαρμαράς «DIMAR» φαίνεται πώς είναι ένα εκρηκτικό «ζευγάρι», αφού η ασυνεννοησία τους και η διαφορά ύψους λίγο έλειψε να οδηγήσει σε άγριο καβγά!

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να παίξουν μαζί στο σημερινό αγώνισμα,ωστόσο δεν φάνηκε να έχουν καλή χημεία και συνεργασία γι αυτό και έχασαν έναντι των επίλεκτων!

Οι φωνές ανέβηκαν και οι δύο τους έχασαν την υπομονή τους!

Ποιον καρφώνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος; - «Τουλάχιστον εγώ ξέρω να χάνω από γυναίκες... »

Στο σημερινό επεισόδιο ο Σάββας Παούμπουρας επιφύλασσε μία μικρή έκπληξη στις δύο ομάδες, αφού όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής πλέον παύει να ισχύει ο κανόνας ότι μια γυναίκα παίζει με γυναίκα και αντίστοιχα ένας άνδρας με άνδρα, και όλοι παίζουν με όλους!

Η αντίδραση του Χρήστου Βασιλόπουλου και το χαμόγελο του έκανε τον παρουσιαστή να τον ρωτήσει πώς του φαίνεται η εξέλιξη αυτή του παιχνιδιού!

Ο ίδιος απάντησε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αντιθέτως του αρέσει που θα αγωνίζεται ενάντια σε γυναίκες, και μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πώς και στο παρελθόν έχει χάσει από γυναίκα και συγκεκριμένα την Αθηνά!

Ο ηθοποιός δεν στάθηκε όμως εκεί αφού δεν δίστασε να πετάξει και το καρφί του για κάποιον συμπαίκτη του ή αντίπαλό του, αφού δεν μας αποκάλυψε ποτέ ποιος άνδρας γκρινιάζει όταν χάνει στα αγωνίσματα από γυναίκα!

Ο τραυματισμός του Ντιμάρ που τον έβγαλε εκτός! - Τι συνέβη;

Να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κλήθηκαν και σήμερα οι δύο ομάδες, προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας καθώς και καλύτερη διαβίωση!

Και οι δύο ομάδες έδωσαν την μάχη του για την επικράτηση της καλύτερης, ωστόσο ούτε στο σημερινό επεισόδιο δεν έλειψαν οι τραυματισμοί!

Άτυχος αυτή την φορά στάθηκε ο Ντιμαρ από τους εισβολείς ο οποίος κατά τη διάρκεια που αγωνιζόταν τραυματίστηκε με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην του επιτρέψουν να συνεχίσει!

TAGS