Nomads 2: Οι πρώτες αναρτήσεις Σήαρς - Παπαργυρόπουλου μετά την έξοδο τους από παιχνίδι!

Αποχώρησαν και οι δυο στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads!

Nomads 2: Οι πρώτες αναρτήσεις Σήαρς - Παπαργυρόπουλου μετά την έξοδο τους από παιχνίδι!

Το Nomads 2 μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό ο οποίος θα γίνει την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τους παίκτες οι οποίοι χθες ενώθηκαν σε μια ομάδα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: The 2Night Show: Η εξομολόγηση του αμετανόητου εργένη Παύλου Ευαγγελόπουλου, η εντυπωσιακή Παναγιώταρου, η... "Μπουλίτσα" και ο... ξεσηκωτικός Τσαλίκης!

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ποιους παίκτες θέλουν να αποτελούν την ομάδα της Ένωσης και αυτοί ήταν οι: Γιάννης Σπαλιάρας, Δήμος Χαριστέας, Αθηνά Κωστοπούλου, Ντάρια Τουρόβνικ και Χρήστος Βασιλόπουλος.

Τα πολυπόθητα εισιτήρια για τη δεκάδα είχαν πάρει προηγουμένως οι αρχηγοί των δύο ομάδων Μαριάννα Καμαρωτάκη και Κώστας Αναγνωστόπουλος, καθώς και οι Γρηγόρης Μόργκαν, Στέλιος Χανταμπάκης και Mike.

Οι τρεις που είδαν την... πόρτα της εξόδου από την Μαγαδασκάρη ήταν οι Αλέξανδρος Σήαρς, Ορέστης Τσανγκ και Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Δείτε ακόμη: Αθηναΐς Νέγκα: "Με κούρασε όμως αφάνταστα με την αβεβαιότητα της και την αστάθεια της..."

Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου ο Αλέξανδρος Σήαρς, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram! "Ανέβασε" ένα βίντεο στο οποίο είναι ο ίδιος να λέει καλημέρα και να μας "ταξιδεύει" στην εξωτική Μαδαγασκάρη.

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Μητρούσης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του; Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο...

Όμως και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε από την αρχή και αυτού του παιχνιδιού επιβίωσης αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που υπέστη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποδώσει όπως ήθελε.

Δείτε το βίντεο του Αλέξανδρου Σήαρς:

Δείτε την φωτογραφία του Νάσου Παπαργυρόπουλου:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που με στηρίξατε για μια ακόμη φορά! Τα πράγματα δεν ηρθαν από την αρχή όπως τα είχα φανταστεί λόγο του τραυματισμού μου. Οι γιατροί μου είχαν πει από τότε πως έπρεπε να αποχωρήσω αλλά ο εγωισμός μου δεν μου το επέτρεπε κι έτσι τώρα που σκέπτομαι πιο καθαρά μπορώ να πω πως ίσως είναι καλύτερα που έγινε έτσι τώρα που το παιχνίδι θα γινόταν ακόμη πιο απαιτητικό, μιας που έθετα την υγεία μου σε κίνδυνο, ένα τραυματισμό που αν χειροτέρευε πιθανό να με ακολουθούσε σε όλη μου τη ζωή. Παρ’ όλα αυτά, επιστρέφω στην Ελλάδα γεμάτος με νέες εμπειρίες που δεν σου δίνετε εύκολα η ευκαιρία να ζήσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές σε βάζουν στην διαδικασία να αφήσεις τις ανέσεις σου και μέσω των δυσκολιών εν συναρτήσει με την αυτοπαρατήρηση να προσπαθείς κάθε στιγμή να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου . . (...) πολλὰ δ᾽ ἀέλπτως κραίνουσι θεοί· καὶ τὰ δοκηθέντ᾽ οὐκ ἐτελέσθη, τῶν δ᾽ ἀδοκήτων πόρον ηὗρε θεός. τοιόνδ᾽ ἀπέβη τόδε πρᾶγμα. . . #nomads #antenna #nasospapargyropoulos #nasos #finale #madagascar #greece #adventure #sea #island

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) στις