Όλγα Πηλιάκη: Έτσι στηρίζει τον σύζυγο της Στέλιο Χανταμπάκη για τον τελικό του Nomads!

Το δημόσιο μήνυμα της!

Όλγα Πηλιάκη: Έτσι στηρίζει τον σύζυγο της Στέλιο Χανταμπάκη για τον τελικό του Nomads!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βγήκε ο πιο αγαπημένος παίκτης ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και την Μαριάννα Καμαριώτακη την περασμένη Κυριακή.

Για το λόγο αυτό, παρέμεινε στο Nomads και έχει μπει στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του παίκτη που θα πάει κατευθείαν στον ημιτελικό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στέλιος Μάΐνας: "Είναι μια φωτεινή εξαίρεση μέσα στην ασύλληπτη μετριότητα! !" - Ποιον αποθεώνει ο ηθοποιός;

Η σύζυγος του, Όλγα Πηλιάκη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον στήριξε δημόσια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να παροτρύνει τους διαδικτυακούς της φίλους να τον ψηφίσουν και εκείνοι.

Δείτε ακόμη: Μαίρη - Αλίκη Συνατσάκη: Μιλούν για πρώτη φορά για την σχέση τους! «Μετά από χρόνια ψυχανάλυσης καταλάβαμε...»! (Βίντεο)

Η Όλγα δημοσίευσε σε Instastory φωτογραφία του Στέλιου Χανταμπάκη και έγραψε «Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας. Λίγο ακόμη έμεινε. Πάμε να το σηκώσουμε!».

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Έχω αρχίσει να βαριέμαι το μαγείρεμα!"

Να σημειώσουμε πως μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα γίνουν ακόμη 4 αποχωρήσεις και στον τελικό θα φτάσουν μόνο 4 παίκτες, οι οποίοι αρχικά θα αγωνιστούν στον ημιτελικό και στην συνέχεια οι δυο καλύτεροι θα μονομαχήσουν στον τελικό.

Ο ημιτελικός και ο τελικός θα μεταδοθούν -μαγνητοσκοπημένοι- την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ. Τέλος, ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ.