Nomads 2: Η ξαφνική «φυγή» του Βασιλόπουλου, το επικό τρολάρισμα του Χανταμπάκη και ο μεγάλος νικητής! (Βίντεο)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από τον μεγάλο τελικό!

Nomads 2: Η ξαφνική «φυγή» του Βασιλόπουλου, το επικό τρολάρισμα του Χανταμπάκη και ο μεγάλος νικητής! (Βίντεο)

Το Nomads χτες έριξε αυλαία...

Οι παίκτες από τη μία μπορεί να χαίρονται που θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους,ωστόσο το μέρος σίγουρα θα τους λείψει! Διαβάστε παρακάτω...


Ο Στέλιος Χανταμπάκης, μιας και έχει πάρει το εισιτήριο του ημιτελικού είναι αρκετά χαλαρός και απολαμβάνει το τελευταίο πρωινό του στο νησί.

Ο παίκτης, μας έχει δείξει έναν τελείως διαφορετικό εαυτό στο Νοmads, αφού συνήθως προκαλεί γέλιο στους συμπαίκτες του αλλά και σε εμάς. Σήμερα, λοιπόν, προκειμένου να ξυπνήσει τους υπόλοιπους, ξεκίνησε και τους πείραζε, σήκωνε το κρεβάτι της Αθηνάς, ενώ έκανε και... αγκαλίτσες στον Mike!

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, βέβαια, είναι ένας παίκτης που στο παρελθόν είχε απασχολήσει αρκετά!

Ο λόγος; Η συμπεριφορά του στο Survivor 1. Ο πρώην "Διάσημος" ήταν από τους παίκτες που άκουσε ένα σωρό αρνητικά σχόλια στο προηγούμενο ριάλιτι επιβίωσης.


Όταν είχε βγει από το παιχνίδι, είχε να αντιμετωπίσει πολλά σχόλια για τη συμπεριφορά του, ωστόσο δεν είχε σχολιάσει καθόλου τη στάση του κοινού.

Φέτος, στο Nomads, όλοι είδαν μια άλλη πλευρά του Στέλιου,αφού ο παίκτης προκαλούσε μόνο γέλιο στους συμπαίκτες του, ενώ το κοινό πραγματικά τον αγάπησε! Ο Σάββας Πούμπουρας, τον ρώτησε για τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι με εκείνον να απαντάει πως και στο Survivor αλλά και στο Nomads, είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και στάση απέναντι στους υπόλοιπους.

Δείτε τι ακριβώς είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ντάρια Τουρόβνικ,Αθηνά Κωστοπούλου,Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης ήταν η τελική τετράδα του Nomads.

Οι τέσσερις τους, αγωνίστηκαν ωστόσο οι δύο άντρες κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης διεκδικώντας τα 150.000 ευρώ.


Οι δυο γυναίκες που είχαν απομείνει στο παιχνίδι έδωσαν όλη τη δύναμή τους και κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό! Αυτό έκανε την Ντάρια να ξεσπάσει σε κλάματα γιατί όπως είπε η ίδια, έμαθε πολλά και ξεπέρασε τον εαυτό της.

Δείτε τι είπε στον παρουσιαστή, στο βίντεο που ακολουθεί:

Τελικά, Χανταμπάκης και Μπόργκαν έφτασαν να διεκδικούν τα 150.0000 ευρώ, και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν! Στο πλευρό τους θα βρεθούν και οι υπόλοιποι παίκτες που δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τέλους.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου; Τι μας περιμένει σήμερα;

Ωστόσο, ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, τους ανακοίνωσε πως στο πλευρό τους δεν θα μπορέσει να σταθεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος, διότι έχασε ένα δικό του πρόσωπο και έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από την Μαδαγασκάρη.

Δείτε τι ακριβώς είπε ο παρουσιαστής στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το Nomads και να εξασφαλίσει το μεγάλο έπαθλο ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος του αγωνίσματος!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τη νίκη, και τα πρώτα του λόγια στο βίντεο που ακολουθεί: