The Voice: Η παίκτρια που τραγούδησε ζουλού και η αδιάκριτη ερώτηση της Παπαρίζου! (Βίντεο)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το επεισόδιο!

The Voice: Η παίκτρια που τραγούδησε ζουλού και η αδιάκριτη ερώτηση της Παπαρίζου! (Βίντεο)

Στην σκηνή του «The voice» ανέβηκε ο Στέλιος τραγουδώντας ένα λαϊκό τραγούδι του Στράτου Διονυσίου.

Την καρέκλα του γύρισαν Πάνος Μουζουράκης και Έλενα Παπαρίζου. Διαβάστε παρακάτω...

Οι κριτές έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν στην ομάδα τους τον τραγουδιστή.

Την ώρα που πήρε τον λόγο ο Πάνος Μουζουράκης για να τον πείσεις ου είπε ότι στην ομάδα του έχει μία λαϊκή τραγουδίστρια που θα μπορούσε να τον «ταιριάξει» αφήνοντας... ερωτικά υπονοούμενα.

Την στιγμή εκείνη η Έλενα Παπαρίζουν τον ρώτησε αν είναι παντρεμένος με τον παίκτη να χαμογελά αμήχανα και να δείχνει την βέρα του.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αμέσως μετά με αφορμή έναν τραγουδιστή που ανέβηκε στην σκηνή του «The voice» η Έλενα Παπαρίζου προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι έκανε μια ημέρα μετά το τέλος των γυρισμάτων του παιχνιδιού.

«Παιδιά η καλύτερη μου ξέρετε τι ήταν τις προάλλες; Μόλις είχαμε τελειώσει το γύρισμα, είχα κάτσει μέσα στο καμαρίνι και όλοι είχαν φύγει και φεύγω τελευταία. Υπήρχαν δυο αμάξια έξω στο πάρκινγκ και τραγούδησα το «Καμιά φορά» της Μαρινέλας παιδιά. Έκανε τόσο ωραίο αντίλαλο» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο αργότερα η Ελπίδα ανέβηκε στην σκηνή του «The voice», μην καταφέρνοντας όμως να κάνει να γυρίσουν οι καρέκλες των κριτών.

Όταν οι καρέκλες γύρισαν μετά το τέλος του τραγουδιού, την εντύπωση του Πάνου Μουζουράκη τράβηξε το τατουάζ που είχε στο πόδι της.< Ο κριτής ρώτησε τι γράφει το τατουάζ με την ίδια να σηκώνει το φόρεμα της να φανεί το τατουάζ και απάντησε πως είναι στίχοι από ένα τραγούδι των Placebo. Και εκεί ήρθε το επικό τρολάρισμα του Κωστή Μαραβέγια

«Βοηθάει να θυμάσαι τους στίχους σε όλα σου τα live; «Έχω ξεχάσει τι θέλω να πωω.», είπε ο Μαραβέγιας κάνοντας τους πάντες να γελούν.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η τελευταία παίκτρια μπορεί να μην κατάφερε να κάνει τους κριτές να γυρίσουν την καρέκλα τους με το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει, παρόλα αυτά τους ξετρέλανε με άλλο τρόπο.

Οι κριτές ρώτησαν την παίκτρια από ποια χώρα είναι αλλά και τι άλλα είδη μουσικής τραγουδά με την ίδια να απαντά πως τραγουδάει και ζουλού.

Την στιγμή εκείνη και οι τέσσερις κριτές της είπαν να τους τραγουδήσει ένα τραγούδι ζουλού. Το τραγούδι λοιπόν ξεκίνησε και οι Μαραβέγιας, Ρουβάς και Μουζουράκη σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και έκαναν τις δεύτερες φωνές.Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: