Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρία Μπακοδήμου: Μετά το ξεφτιλοτούρκοtrash γιατί το "τερματίζει" με αισθησιακή φωτογράφιση;

Γιατί το έκανες αυτό;

Μαρία Μπακοδήμου: Μετά το ξεφτιλοτούρκοtrash γιατί το
Vanda's Blog 27.06.2018 10:52

Μαρία μου τι έχεις πάθει; Περνάς την κρίση της μέσης ηλικίας. Περνάς κλιμακτήριο; Θέλεις επιβεβαίωση ότι είσαι γυναικάρα; Ψάχνεις για άντρα; Τι απ’ όλα αυτά συμβαίνει Μαρία μου;

Γιατί βλέπω κοριτσάρα μου καλή ότι το τερματίζεις! Διαβάστε παρακάτω....

Διαβάστε ακόμα: Power of love: Αποκαλύπτουμε τους στημένους καυγάδες του Σωκράτη με την Μαρία Μπακοδήμου! Κοροϊδεύουν τον κόσμο!!!

Δε λέω ότι δεν το υποστηρίζεις! Αυτά που κάνεις όμως όλα μαζί χτυπάνε κάπως περίεργα.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία πληθωρική γυναίκα που μπορώ να πω πως ότι κι αν κάνει το υποστηρίζει. Το θέμα είναι που ξεπερνιόνται τα όρια. Η Μαρία Μπακοδήμου δεν είναι μια τραγουδίστρια πίστας για να φωτογραφίζεται σε περιοδικά λες και είναι sex symbol.

Υποθετικά λέμε τώρα είναι μια σοβαρή παρουσιάστρια που σέβεται τον εαυτό της την οικογένεια της και το μέλλον της. Μετά λοιπόν από το τουρκικό ξέφτιλοπαιχνίδι, το περίφημο Power of love που θυμίζει 100% Big Brother, τώρα την βλέπουμε και στο Down Town να φωτογραφίζεται παραπάνω σέξι απ’ όσο πρέπει για την ηλικία της.

Και το ερώτημα είναι γιατί το κάνει αυτό η Μαρία; Τι θέλει να αποδείξει και σε ποιον;

Μου περνάει από το μυαλό ότι στέλνει μηνύματα ότι «εγώ εδώ είμαι και κοίτα τι χάνεις».

Η Μαρία δεν έχει κάνει τώρα επιτυχία στη ζωή της για πρώτη φορά,απλά τώρα για πρώτη φορά κάνει τέτοιες extreme κινήσεις που τις λες πρωτοποριακές αλλά ταυτόχρονα τις λες και στα όρια της σοβαρότητας.

Μαρία μου ένα έχω να σου πω! Είπες ναι σε ένα δεύτερο project που είμαι σίγουρη πως αν θα σου το πρότειναν πριν από πέντε χρόνια θα έκανες εμετό! Το trash περιβάλλον δε σου ταιριάζει! Eίσαι μια γυναίκα για να κάνεις ωραία και σοβαρά πράγματα επειδή όμως δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα στην τσέπη σου πάω πάσο.

Όμως όταν συνδυάζεις αυτό το δεύτερο trash της τηλεόρασης, με το trash και το extreme τέτοιων φωτογραφήσεων το τερματίζεις και κάτι δεν πάει καλά! Πρόσεξε το, γιατί Ναι μεν Μαρία μπορείς...αλλά είσαι κοντά στο να περάσεις την κόκκινη γραμμή της ξεφτίλας...

Share