Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Βόμβα! Survivor τέλος! Χαμός στον ΣΚΑΙ για την αποτυχία του προγράμματος!

Όλο το παρασκήνιο...

Βόμβα! Survivor τέλος! Χαμός στον ΣΚΑΙ για την αποτυχία του προγράμματος!
Vanda's Blog 29.06.2018 08:56

Λοιπόν σήμερα σας έχω μία βόμβα από το τηλεοπτικό μου ρεπορτάζ! Το Survivor σας αρέσει;

Ε δεν θα το ξαναδείτε! Αυτό που σας γράφω και αυτό που σας λέω! Διαβάστε παρακάτω...

Και αν δεν έχει μπει μέσα οικονομικά το κανάλι φέτος με το Survivor, είναι σίγουρα μία η άλλη στα οικονομικά του.
Το παιχνίδι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το περσινό παιχνίδι.

Τα νούμερα τηλεθεάσεως του φετινού ριάλιτι απέχουν αρκετά, μέχρι και 15 μονάδες, από το περσινό Survivor.
Ο ΣΚΑΙ έχει επενδύσει σε αυτή την ιστορία του συγκεκριμένου παιχνιδιού βλέποντας τα εξαιρετικά νούμερα της πρώτης χρονιάς .

Δείτε ακόμη: Στημένο το Survivor! Όλη η αλήθεια για τον... τραυματισμό της Κατερίνας και τις υποψηφιότητες!

Έλα όμως που δεν είναι κάθε μέρα του Άη - Γιαννιού. Έβλεπαν στο ΣΚΑΙ ότι το Survivor αντέχει για οκτώ ολόκληρα χρόνια στην Τουρκία και σου λένε: "Eμάς δεν θα αντέξει το πρόγραμμα τουλάχιστον τρία χρόνια:"

Δείτε ακόμη: Άγρια δολοφονία στο Survivor: Έντρομοι παίκτες και παραγωγή!

Εμ δεν θα αντέξει! Και δεν θα αντέξει διότι πολύ απλά το τηλεοπτικό κοινό στην Ελλάδα είναι πολύ ποιοτικότερο από το κοινό της Τουρκίας. Εννοούμε ότι οι Έλληνες είμαστε εκπαιδευμένοι σε τέτοιου είδους προγράμματα και δεν τα βλέπουμε για πρώτη φορά. Στην Ελλάδα όταν παίζαμε ριάλιτι τέτοιου τύπου, στην Τουρκία δεν είχαν ιδέα.

Με αυτό εννοούμε ότι το κοινό στην Τουρκία είναι «πεινασμένο» για τέτοια προγράμματα ενώ το ελληνικό κοινό είναι μπουχτισμένο!

Τώρα θα μου πείτε πως έγινε αυτή φοβερή επιτυχία της πρώτης χρονιάς στο Survivor; Υπήρχε ένα φοβερό cast παικτών και ο κόσμος έβλεπε το παιχνίδι, όχι για το παιχνίδι αλλά για τους χαρακτήρες.

Υπήρχε ένας Ντάνος, υπήρχε ένα Σπαλιάρας, υπήρχε μία Βαλαβάνη, ένας Χρανιώτης και γενικά όλοι οι παίκτες είχα να πούνε κάτι.

Δείτε ακόμη: Survivor αποκάλυψη: Η γκάφα της Μελίνας στην ψηφοφορία που πρόδωσε την... παραγωγή! (Βίντεο)

Οι φετινοί παίκτες δυστυχώς δεν έχουν να πούνε τίποτα σαν προσωπικότητες.

Και μία Σπυροπούλου που μπήκε μέσα και θα μπορούσε να τα κάνει όλα λίγο ανάκατα έφυγε πολύ γρήγορα. Αν είχαμε προσωπικότητες, με ρόλους, όπως η Σπυροπούλου, σίγουρα το παιχνίδι θα είχε ένα εντελώς διαφορετικό ενδιαφέρον.

Τώρα να παρακολουθήσει κάποιος το παιχνίδι με φανατισμό λόγω του Τσίλι, λόγω του Νικόλα, λόγω της Μελίνας και της Δαλάκα είναι λίγο χλωμό.

Η σκέψη στο κανάλι είναι να μην ανανεωθεί για την επόμενη χρονιά το παιχνίδι. Από την άλλη μεριά ο Τούρκος παραγωγός υποστηρίζει ότι αυτό το λάθος που έγινε φέτος στο κάστινγκ του παιχνιδιού αν δεν επαναληφθεί την επόμενη σεζόν το παιχνίδι θα μπορέσει να ξαναβρεί την περπατησιά του και την θέση του στα νούμερα τηλεθέασης. Θα δούμε λοιπόν τι ακριβώς θα γίνει σ’ αυτή την ιστορία. Πάντως έτσι όπως πάει το πράγμα με τα σημερινά δεδομένα εδώ από το blog μου σας γράφω ότι το Survivor για του χρόνου είναι χλωμό.

Share