Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τζίνα Αλιμόνου: «Δεν μας δίνει ευρώ ο Παύλος» - κλαψ κλαψ! Η συνέντευξη μούφα της χρονιάς...

Τζίνα Αλιμόνου: «Δεν μας δίνει ευρώ ο Παύλος» - κλαψ κλαψ! Η συνέντευξη μούφα της χρονιάς...
VANDA’ S BLOG 01.07.2018 08:29

Τι να πω, από επαγγελματική διαστροφή να το πω, από ανωμαλία να το πω. Κάθησα η ρουφιάνα να διαβάσω την συνέντευξη που έδωσε η κυρία Αλιμόνου, στο Πρώτο Θέμα στο περιοδικό Gala που αντικατέστησε το people. (Γιατί σταμάτησε το people από το πρώτο θέμα; Άκουσα για κάτι χρωστούμενα, καμία 50.000 ευρώ από την εταιρεία που εκδίδει το people,προς το Πρώτο Θέμα. Τώρα φήμες...Τι να σας πω.)

Πάντως και το Gala μια χαρά περιοδικό είναι. Αναμφίβολα η συνέντευξη του Διονύση Θανάσουλα με την Τζίνα Αλιμόνου ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Διαβάστε παρακάτω...

Άλλωστε ο Θανάσουλας είναι ένα από τα σοβαρά παιδιά της δημοσιογραφίας με διασυνδέσεις στους κοσμικούς κύκλους, όσο λίγοι συνάδελφοι. Γιατί ομως η συνέντευξη ήταν μούφα; Μούφα ήταν χωρίς ευθύνη του δημοσιογράφου. Ήταν μούφα διότι η κυρία Αλιμόνου,πρώην Βαρδινογιάννη, απάντησε σίγουρα αποστειρωμένα και είμαι σίγουρη κάτω από τις οδηγίες των δικηγόρων της.

Δείτε ακόμη: Τζίνα Αλιμόνου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Η απομόνωση στο σπίτι και οι κατηγορίες που την τσάκισαν! Όσα απαντάει η ίδια... Αποκλειστικό!

Ο δημοσιογράφος δεν είχε την ευκαιρία για follow up διότι προφανώς, ερωτήσεις και απαντησεις έγιναν μέσω μειλ! Που το κατάλαβα η ρουφιάνα θα μου πείτε; «Μια εγκυμοσύνη με τρίδυμα είναι εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου για τα πρότυπα της δυτικής ιατρικής...» λέει στην συνέντευξη η κυρία Αλιμόνου. Εδώ πέφτουν ταβάνια,διότι η συγκεκριμένη γυναικα μόνο ετσι δεν μιλάει! Παμε ομως στο ζουμί...

Τι μάθαμε από την συνέντευξη... Μάθαμε ότι ο Παύλος Βαρδινογιάννης δεν δίνει ούτε ευρώ στην οικογένεια παρά την δικαστική απόφαση. Μάλιστα. Από το σπίτι όμως μάλλον την έκανε ο Παύλος! Αρα συμμορφώθηκε κατά το ήμισυ με την απόφαση του δικαστηρίου. Γιατί άραγε; Διότι θα έχει συνέχεια η ιστορία, λέω εγω, από το blog μου στο Youweekly.gr.

Τι άλλο μάθαμε; Μπούρδες....Ότι η κυρία Αλιμόνου θέλει να κάνει blog για παιδιά σαν καλή μάνα που είναι. Ότι θα πάει διακοπές σε κάποιο νησί και ότι θέλει να κάνει ποιοτική τηλεόραση.

Δείτε ακόμη: Τζίνα Αλιμόνου: Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και την επιμέλεια των παιδιών! Τι διατροφή θα καταβάλει μηνιαίως ο Παύλος Βαρδινογιάννης;

Γιατί χώρισε από τον Παύλο; Γιατί δεν τις άρεσε το Κονέκτικατ.Οκκκκκκκκ έτσι είναι αν ετσι πιστεύεις.... Μάθαμε επίσης ότι είναι μόνη σαν το λεμόνι. Κακές γλώσσες λένε στο vanda’s blog ότι δεν είναι και τόσο μόνη...

Τι δεν μάθαμε... Δεν μάθαμε τι αγάπησε η Τζίνα Αλιμόνου στον Παύλο Βαρδινογιάννη! Δεν μάθαμε αν σκέφτηκε ποτέ να τον απατήσει! Δεν μάθαμε πώς ζει σήμερα, αν δεν της δίνει ευρώ ο Παύλος. Δεν μάθαμε πόσα είναι τα έξοδα που έχει μηνιαίως. Δεν μάθαμε αν ο Παύλος βλέπει τα παιδιά του. Δεν μάθαμε αν μετάνιωσε που παντρεύτηκε τον Παύλο. Δεν μάθαμε τι σχέσεις έχει με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δεν μάθαμε αν έκανε προγαμιαίο συμβόλαιο. Δεν μάθαμε αν θα υπάρχει συνέχεια στην δικαστική διαμάχη. Δεν μάθαμε αν ήταν ευτυχισμένη στο γάμο της.

Δεν μάθαμε και άλλα πολλά, ευελπιστούμε όμως σε μια άλλη συνέντευξη της να μάθουμε περισσότερα.

Share