Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θύμα εκμετάλλευσης η Τζέσυ Παπουτσή από ηθοποιούς, παρουσιαστές και σκηνοθέτες. “Έφυγε με πόνο στην ψυχή και με παράπονο”...

Αποκλειστικά από το Youweekly.gr...

Θύμα εκμετάλλευσης η Τζέσυ Παπουτσή από ηθοποιούς, παρουσιαστές και σκηνοθέτες. “Έφυγε με πόνο στην ψυχή και με παράπονο”...
Vanda's Blog 05.07.2018 12:04

Θα σας αποκαλύψω σήμερα στο blog μου κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν για την Τζέσυ Παπουτσή. Θα έλεγα ότι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Στο Vanda’s λοιπόν στο Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω ότι το γελαστό κορίτσι, η μεγάλη ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή έφυγε με παράπονο και πόνο στην ψυχή. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι!

Ποιοι την πίκραναν; Όπως μου αποκαλύπτει άνθρωπος του στενού κύκλου της Τζέσυς, όλοι εκείνοι που βοήθησε και στήριξε τα προηγούμενα χρόνια.

«Έφυγε όχι μόνο πικραμένη αλλά και στεναχωρημένη. Το Τζεσάκι όχι μόνο τους στήριζε όλους αλλά τους βοηθούσε και οικονομικά όταν ήταν ανάγκη και δεν το μάθαινε και κανείς. Όταν όμως βρέθηκε η ίδια σε δύσκολη θέση, όλοι της γύρισαν την πλάτη. Λες και δεν την ήξεραν! Βλέπω τώρα, μια, ας πούμε παρουσιάστρια, να κλαίει και να χτυπιέται! Εγώ όμως ξέρω ότι πέρσι όταν η Τζέσυ ζήτησε την βοήθεια της για ένα θέμα, την έγραψε κανονικά. Δεν της απάντησε καν στο αίτημα της. Ηθοποιοί που η Τζέσυ τους είχε υπό την προστασία της, την περίοδο που αρρώστησε ούτε καν ένα μήνυμα δεν έστειλαν. Ποτέ κανένας τους δεν ρώτησε τον σύζυγο της αν θέλει μια βοήθεια. Ηθική! όχι οικονομική! Μην φανταστείς.. Και τώρα βλέπω όλους αυτούς να κάνουν δηλώσεις και δήθεν να στεναχωριούνται. Καρφί δεν τους καίγεται....»

Ένα έχω να πω ντροπή τους. Αλλά θα μου πείτε ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρουν αυτοί. Καλά τα λέει όμως και ο Δημήτρης Αποστόλου, ένας από τους ελάχιστους που στήριξε την Τζέσυ και την οικογένεια της....

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Το κορίτσι θέλει βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη...

Ο σεναριογράφος μίλησε στο Down Town για την κουμπαριά του με την ηθοποιό και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από το ταξίδι τους στο Παρίσι για τον γάμο. Ωστόσο, ο Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκε και σε εκείνους που πίκραναν την Τζέσυ Παπουτσή.

«Κάποια στιγμή, το 2007, η Τζέσυ δουλεύει μαζί με τη Μάγδα Πένσου στο Αλίκη. Εγώ και η Μάγδα έχουμε αποφασίσει να παντρευτούμε και ψάχνουμε κουμπάρους. Στο διάλειμμα της παράστασης λέω στην Τζέσυ να μας παντρέψει. Στις 07/07/07 θα παντρευτούμε στο Παρίσι και θα είσαι κουμπάρα. Απλώς ράψου".

Της ήρθε σοκ, λιποθύμησε και βγαίνοντας στη σκηνή, πιάνει τη Μάγδα και της λέει: "Μου κάνει πλάκα, έτσι;" Μέχρι τον Ιούλιο με είχε ζαλίσει στις ερωτήσεις; "Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να είμαι εγώ;", "Μήπως να βρείτε έναν πλούσιο κουμπάρο;" κλπ. Ταξιδεύουμε τελικά όλοι μαζί για τον γάμο στο Παρίσι. Η Τζέσυ δεν έχει ξαναπάει στη Γαλλία και της φαίνονται όλα περίεργα. Κάνουμε και μια στάση στην Παναγιά των Παρισίων όπου της φοράω κάτι αυτιά του Γκούφι και κάνει σαν μικρό παιδί. Το προηγούμενο βράδυ του γάμου βγαίνουμε να δειπνήσουμε και γυρίζει η Τζέσυ και μου λέει: "Η γυναίκα σου, να ξέρεις, είναι ματιασμένη". Να μην τα πολυλογώ, από την Αψίδα του Θριάμβου μέχρι το Ποτάμι -περισσότερο από μια ώρα με τα πόδια- η Τζέσυ ξεμάτιαζε τη Μάγδα στον δρόμο και σταυροκοπιόταν, και έλεγε προσευχές, και έκλαιγε από το μάτι, και την κοίταζαν έκπληκτοι οι Παριζιάνοι. Και στο εστιατόριο όπου καθίσαμε μετά για φαγητό, την ξεμάτιαζε στα κρυφά σταυρώνοντας την κάτω από το τραπέζι.

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης κερδίζει απόψε το αυτοκίνητο!

Επίσης, όπως μάθαμε ύστερα, όλο τον καιρό πριν από τον γάμο, πήγαινε στον Άγιο Εφραίμ, τον Κυπριανό και τον Τρύφωνα για να μας διαβάσει, να πάει καλά ο γάμος. Η Τζέσυ έφυγε με παράπονο. Την εκμεταλλεύτηκαν πολλοί στον χώρο. Άνθρωποι που στήριξε και ευεργέτησε. Η Τζέσυ, πέθανε η μάνα της και την επόμενη μέρα βγήκε και έπαιξε. Η Τζέσυ, σκοτώθηκε όλο το σόι του άντρα της σε τροχαίο, και την ίδια μέρα βγήκε και έπαιξε. Ακούραστη και πιστή στην Τέχνη της μέχρι το τέλος. Ο πιο γενναιόδωρος ηθοποιός που πέρασε μάλλον ποτέ από το ελληνικό σανίδι».

Share