Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Είναι το πιο σαχλό ζευγάρι; Ή ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα;

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Είναι το πιο σαχλό ζευγάρι; Ή ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα;
VANDA’ S BLOG 12.07.2018 08:36

Τι να σας πω δεν ξέρω! Εμένα όλο αυτό που ζω με Τανιμανίδη και Μπόμπα μου κάνει μια τεράστια σάχλα!

Ένα ερωτικό στόρι σε ζωντανή σύνδεση, που δεν αφήνει και τίποτα στην φαντασία και το μυστήριο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Πωλίνα αγαπάει τον Μανωλάκη" - Η μικρούλα από το "Καφέ της Χαράς" μεγάλωσε και είναι... hot

Ξέρετε, εγώ από μικρό κορίτσι πίστευα στο όνειρο!!! Στην θύελλα του ερωτικού πάθους που σε παρασέρνει σε αγνώστους τόπους ηδονής και υπέρβασης. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η ηδονή της ερωτικής απόλαυσης μπορεί να περνάει από το Instagram...

Θέλω να καταλάβω αυτά τα παιδιά, η Μπόμπα και ο Σάκης ερεθίζονται περισσότερο όταν είναι οι δυο τους στο κρεββάτι ή όταν βάζουν φωτογραφίες τους από το κρεβάτι στο Instagram;

Δηλαδή ρε παιδί μου πάει ο Σάκης και βγάζει φωτογραφία την αγαπημένη του Μπόμπα στο κρεβάτι... «Μωρό μου να σε χαιρόμαστε και να είμαστε μαζί 1000 χρόνια»

Δείτε ακόμη: "Είχαν συμφωνήσει να με διώξουν"! - Η Άννα Λορένη "καρφώνει" τους συμπαίκτες της στο Power of Love!

Σάκη για πες... «ανάβεις» περισσότερο όταν ποστάρεις αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στο Instagram με την γυναίκα σου και βλέπεις χιλιάδες likes, καρδούλες, σχόλια ή «φτιάχνεσαι» όταν είσαι στο κρεβάτι με την γυναίκα σου και δεν το γνωρίζει κανείς;

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί πως να το κάνουμε ρε φίλε όταν κάνεις ολόκληρη σκέψη και σκηνοθεσία σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή κάποιο πρόβλημα έχεις. Ή είσαι σαχλαμάρας και σιρόπιας ή είσαι αδίστακτος εκμεταλλευτής των ιδιαίτερων στιγμών σου! Συγνώμη αλλά κάτι άλλο δεν υπάρχει...

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Δέσπω Διαμαντίδου: Το άδοξο τέλος μιας σχέσης!

Εγώ προσωπικά σιχαίνομαι απόλυτα όταν ακούω τα... «μωράκι μου, ποσό με αγαπάς, σε αγαπώ από εδώ έως τον ουρανό, εγώ περισσότερο από εδώ έως το άπειρο και ξανά πίσω». Ρε σαχλαμάρες, όσο περισσότερο λέτε λόγια ο ένας στον άλλον τόσο εξασθένει το αληθινό συναίσθημα.

Λες, λες, λες και ξεθυμαίνει ο έρωτας. Στον έρωτα ρε σάχλες δεν χρειάζονται λόγια, χρειάζονται πράξεις στο κρεββάτι, στο δρόμο, στο αυτοκίνητο μέσα, κάτω από τα αστέρια ,στις τουαλέτες ενός beach bar, στα καταγώγια ενός club στην Ακρόπολη κάτω από τις κάμερες ασφαλείας, εκεί φαίνεται ποσό πολύ αγαπάς τον άλλον. Ένα ηλίθιο χαζό χαμόγελο, όταν βλέπεις τον άνθρωπο σου, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο αξίζει όσα χιλιάδες... «Σε αγαπώ καρδούλα μου,φως μου αστέρι μου»!

Άρα ,Σάκη Τανιμανίδη, αγόρι μου, ένα έχει να σου πει το Vanda’s blog στo Youweekly.gr, ο έρωτας είναι ιερός στις μέρες μας, που δεν έχουν μείνει και πολλά.

Ο έρωτας είναι ένα σπάνιο συναίσθημα ζωής και είναι ευλογία αληθινή όταν πραγματικά έχεις αγαπηθεί και έχεις αγαπήσει. Ο έρωτας που ζεις με αυτό το πανέμορφο κορίτσι, είναι για εσένα μια αληθινή τύχη, δεν χρειάζονται οι σαχλαμάρες οι υπερβολές και τα σαλιαρίσματα.

Ζήσε αγόρι μου το όνειρο για εσένα όχι για τους followers στο Ιnstagram. Φρόντισε η κάθε στιγμή να αξίζει και να μην της μοιράζεσαι γιατί έτσι οι στιγμές χάνουν την αξία τους.

Share