Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Νικητής ο Άκης Σακελλαρίου! Ο ηθοποιός που διέψευσε τους πάντες και η κίνηση που εξόργισε την οικογένεια!

Ο Άκης Σακελλαρίου νίκησε τη νόσο των λεγεωνάριων και διέψευσε τους γιατρούς!

Νικητής ο Άκης Σακελλαρίου! Ο ηθοποιός που διέψευσε τους πάντες και η κίνηση που εξόργισε την οικογένεια!
Vanda's Blog 08.08.2018 13:08

Νικητής είναι ο Άκης Σακελλαρίου! Πάλεψε σκληρά με τη νόσο των λεγεωνάριων και τα κατάφερε!

Ο ηθοποιός ξεγέλασε την ύπουλη αρρώστια και μετά από δυο εβδομάδες αποσωληνώθηκε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη «μπίζνα» Χρηστίδου - Μαραντίνη! Οι προκλητικές διακοπές και το κράξιμο άνευ προηγουμένου!


Πολλά γράφτηκαν όλο αυτό το διάστημα για τον αγαπημένο ηθοποιό και πολλά περισσότερα ακούστηκαν. Οι πληροφορίες για την υγεία του Άκη Σακελλαρίου ερχόντουσαν από παντού. Ποιες αλήθεια και ποιες ψέμα; Ποιες να πιστέψεις και ποιες όχι;

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: "Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω. Θα μεγαλώσω το παιδί μου..." - Ο τεράστιος αγώνας στο νοσοκομείο για να νικήσει το "τέρας"

Η αγωνία στο "κόκκινο" μετά την αναπάντεχη εισαγωγή του στο νοσοκομείο...

Δείτε ακόμη: The Voice: Η αποχώρηση του Μουζουράκη, η γκρίνια, ο αντικαταστάτης και το American dream! - Όλο το παρασκήνιο

Και η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την θεατρολόγο Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία παραδέχτηκε πως η κατάσταση της υγεία του Άκη Σακελλαρίου είναι κρίσιμη.

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Αφιέρωμα στην άγνωστη ζωή της ταλαντούχας δημοσιογράφου που έφυγε τόσο νωρίς! (Φωτό - Βίντεο)

Η κίνηση που εξόργισε την οικογένεια

Εκεί όλοι έσπευσαν να βγάλουν τα.... κηδειόχαρτα! (φτου, φτου, μακριά!) Και ξαφνικά, εκεί που ο Άκης, ο αθόρυβος ηθοποιός που δεν απασχολούσε κανέναν είχε στο πλευρό του δυο-τρεις φίλους αλλά και την οικογένεια του να σου το ενδιαφέρον από παντού!

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη «μπίζνα» Χρηστίδου - Μαραντίνη! Οι προκλητικές διακοπές και το κράξιμο άνευ προηγουμένου!

Και να σου τα τηλέφωνα στην Τίνα του, και να σου οι επισκέψεις αλλά μετά (τυχαία;) να σου και τα αποκλειστικά! Παντού αποκλειστικά, πάντα για τον Άκη! Η Τίνα όμως, η αγαπημένη του σύζυγος το κατάλαβε και απομακρύνθηκε! Διότι είναι μερικοί άνθρωποι, αστέρες, επώνυμοι, όπως θέλετε πείτε το που είναι αθόρυβοι σε όλα! Και στα καλά, και στα κακά. Έτσι και ο Άκης.... προκάλεσε σάλο άθελα του με το πρόβλημα υγείας του και μόλις το πήρε γραμμή η οικογένεια... μαζεύτηκε! Και πλέον γιορτάζει αθόρυβα τη νίκη! Γιατί ο Άκης είναι νικητής... όσο και αν κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την αρρώστια του!

Share